Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
30.07.2020, 06:36

U Lajkovcu preminula još jedna osoba, u Valjevu još 19 pozitivnih

č: | fb:

U Lajkovcu je preminula još jedna osoba od posledica koronavirusa, ukupno njih četvoro, dok je u Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo 36 osoba, od toga u Valjevu 21, troje u Osečini, Ubu i Ljigu, dok su u Mionici preminula dva pacijenta.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 29. jula, kod još 19 osoba je laboratorijski potvrđena infekcija COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih u Valjevu 994.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novozaraženih je u Mionici njih 10, u Lajkovcu i Ljigu po jedno, dok za Ub i Osečinu nisu uneti podaci u kovid bazu.  

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1344 osobe; u Valjevu 994, u Mionici 94, Ubu 86, Lajkovcu 69, slede Ljig 59 i Osečina 42 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 70 pacijenata iz Kolubarskog okruga sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus; 50 iz Valjeva,  devet iz Uba, četiri iz Ljiga, četiri iz Mionice i tri pacijenta iz Lajkovca. U kućnoj izolaciji je 713 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 548 iz Valjeva.

 

Aktuelno

Mejina česma (avgust 2020.) (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: Teodora Aćimović Pre 5 sati 3 minuta

Mejina česma 2020. godine

Mladi istraživači su pre tri godine sredili Mejinu česmu i ostavili je Gradu na čuvanje i negovanje, a Valjevcima mesto uz Gradac za uživanje. Dva puta su uređivali taj prostor, jer Grad za Mejinu...  · 1 komentar

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 8 sati 29 minuta

U Valjevu još tri osobe pozitivne

U Valjevu su još tri osobe zaražene koronavirusom, pokazuju zvanični podaci Zavoda za javno zdravlje. U Opštoj bolnici u Valjevu trenutno su na lečenju 73 pacijenta iz Kolubarskog okruga, a pre ti...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 5 sati

Ko je zaista lud, ako je pametno "Pravi se lud!"?

Ako i sto puta ponovljena laž postaje istina (Gebels), nepotrebno je pitati kako stoji sa stalno ponavljanim koje ne mora biti laž. Ali ni očigledna istina nego nečija izjava, koja se iz raznih...