Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
30.07.2020, 06:36

U Lajkovcu preminula još jedna osoba, u Valjevu još 19 pozitivnih

č: | fb:

U Lajkovcu je preminula još jedna osoba od posledica koronavirusa, ukupno njih četvoro, dok je u Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo 36 osoba, od toga u Valjevu 21, troje u Osečini, Ubu i Ljigu, dok su u Mionici preminula dva pacijenta.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 29. jula, kod još 19 osoba je laboratorijski potvrđena infekcija COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih u Valjevu 994.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novozaraženih je u Mionici njih 10, u Lajkovcu i Ljigu po jedno, dok za Ub i Osečinu nisu uneti podaci u kovid bazu.  

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1344 osobe; u Valjevu 994, u Mionici 94, Ubu 86, Lajkovcu 69, slede Ljig 59 i Osečina 42 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 70 pacijenata iz Kolubarskog okruga sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus; 50 iz Valjeva,  devet iz Uba, četiri iz Ljiga, četiri iz Mionice i tri pacijenta iz Lajkovca. U kućnoj izolaciji je 713 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 548 iz Valjeva.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 18 sati 19 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 20 sati 55 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara