Registracija Prijava preko FB
Valjevo (foto: DjordjeDjokovic)
Valjevo (foto: DjordjeDjokovic)
31.07.2020, 06:32

U Valjevu od 42 testirana, jedan je pozitivan

č: | fb:

Sudeći prema rečima zamenice direktora Instituta za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" Darije Kisić Tepavčević i u Valjevu se epidemiološka situacija primetno stabilizuje ili smiruje, sa značajnom tendencijom pada.

 

Kisić Tepavčević je, u četvrtak, 30. juna na konferenciji za novinare republičkog Kriznog štaba, Valjevo svrstala među nekoliko gradova gde je, kako je rekla, "dosta povoljnija epidemiološka situacija i gde se nadamo da će se tako održati". Ona je rekla da je na području Valjeva od ukupno 42 testirana, jedan je pozitivan slučaj u poslednja 24 časa. 

 

"Ukupan broj laboratorijski potvrđenih slučajeva pada, što ukazuje da smo na dobrom putu, ali da se baš sada mora dati sve od sebe da se poštuju sve preventivne mere", rekla je zamenica direktora Instituta za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" Darija Kisić Tepavčević.

Aktuelno

 (foto: )
Oglas Pre 7 sati 53 minuta

Poziv za prikupljanje ponuda

Nameštaj "Ikonić" d.o.o. Valjevo, Ćatin put bb, objavljuje poziv za prikupljanje ponuda za nabavku nove opreme za preradu drveta - automata za ravno blajanje.

Izložba slika Boemi Marije Đokić (foto: www.mionica.rs)
U parku u Mionici Pre 3 sati 43 minuta

Otvorena izložba slika Marije Đokić "Boemi"

U Gradskom parku u Mionici otvorena je izložba slika "Boemi" autorke Marije Đokić, Mioničanke, nastavnice likovne kulture i umetnice. "Svet Marije Đokić neguje modernu misao, prikaz realnog i...  · 1 komentar