Registracija Prijava preko FB
Valjevo (foto: DjordjeDjokovic)
Valjevo (foto: DjordjeDjokovic)
31.07.2020, 06:32

U Valjevu od 42 testirana, jedan je pozitivan

č: | fb:

Sudeći prema rečima zamenice direktora Instituta za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" Darije Kisić Tepavčević i u Valjevu se epidemiološka situacija primetno stabilizuje ili smiruje, sa značajnom tendencijom pada.

 

Kisić Tepavčević je, u četvrtak, 30. juna na konferenciji za novinare republičkog Kriznog štaba, Valjevo svrstala među nekoliko gradova gde je, kako je rekla, "dosta povoljnija epidemiološka situacija i gde se nadamo da će se tako održati". Ona je rekla da je na području Valjeva od ukupno 42 testirana, jedan je pozitivan slučaj u poslednja 24 časa. 

 

"Ukupan broj laboratorijski potvrđenih slučajeva pada, što ukazuje da smo na dobrom putu, ali da se baš sada mora dati sve od sebe da se poštuju sve preventivne mere", rekla je zamenica direktora Instituta za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" Darija Kisić Tepavčević.

Aktuelno

Palata pravde u Beogradu (foto: Kolubarske.rs)
Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Pre 15 sati 30 minuta

Sudski izvršitelji pušteni na slobodu

Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za svih pet osumnjičenih, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, koji su uhapšeni u utorak 4. avgusta ujutro, ukinuto je policijsko...  · 4 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst Pre 13 sati 21 minuta

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 15 sati 30 minuta

U Valjevu još devet osoba pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 5. avgusta, u Valjevu je još devet osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1081.