Registracija Prijava preko FB
Valjevo (foto: DjordjeDjokovic)
Valjevo (foto: DjordjeDjokovic)
31.07.2020, 06:32

U Valjevu od 42 testirana, jedan je pozitivan

č: | fb:

Sudeći prema rečima zamenice direktora Instituta za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" Darije Kisić Tepavčević i u Valjevu se epidemiološka situacija primetno stabilizuje ili smiruje, sa značajnom tendencijom pada.

 

Kisić Tepavčević je, u četvrtak, 30. juna na konferenciji za novinare republičkog Kriznog štaba, Valjevo svrstala među nekoliko gradova gde je, kako je rekla, "dosta povoljnija epidemiološka situacija i gde se nadamo da će se tako održati". Ona je rekla da je na području Valjeva od ukupno 42 testirana, jedan je pozitivan slučaj u poslednja 24 časa. 

 

"Ukupan broj laboratorijski potvrđenih slučajeva pada, što ukazuje da smo na dobrom putu, ali da se baš sada mora dati sve od sebe da se poštuju sve preventivne mere", rekla je zamenica direktora Instituta za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" Darija Kisić Tepavčević.

Aktuelno

Valjevo (foto: Kolubarske.rs)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 16 sati 9 minuta

U Valjevu preminula još jedna osoba, 24 novozaraženih

U Valjevu i Lajkovcu preminula je još po jedna osoba od posledica koronavirusa. Novozaraženih u Valjevu je 24, dok je u Kolubarskom okrugu pozitivno još 46. Hospitalizovano je 96 kovid pozitivnih...

Kafić Ponte bianca (foto: Kolubarske.rs)
Na Trgu Živojina Mišića 14.01.2021

Noćas goreo kafić "Ponte bianca"

Noćas je u ugostiteljskom objektu "Ponte bianca" na Trgu Živojina Mišića, nedaleko od belog mosta u centru Valjeva, izbio požar. Prema raspoloživim informacijama pričinjena je velika materijalna...