Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
31.07.2020, 09:28

U Valjevu još devet pozitivnih na koronavirus

č: | fb:

U Valjevu je kod još devet osoba laboratorijski potvrđena infekcija COVID-19, pokazuju zvanični podaci Zavoda za javno zdravlje od 30. jula, tako da je ukupan broj inficiranih u Valjevu 1003.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novozaraženih je u Lajkovcu njih šestoro, u Mionici i Ljigu registrovan je po jedan novoinficiran, dok za Osečinu u Ub nema podataka u kovid bazi.

 

Ukupan broj pozitivnih na koronavirus u Kolubarskom okrugu je 1361 osoba; u Valjevu 1003, u Mionici 95, u Ubu 86, u Lajkovcu 75, slede Ljig 60 i Osečina 42 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 77 pacijenata iz Kolubarskog okruga kod kojih je potvrđena infekcija COVID-19; 53 iz Valjeva, osam iz Uba, sedam iz Mionice, pet iz Ljiga, tri iz Lajkovca i jedan pacijent iz Osečine. U kućnoj izolaciji je 705 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 540 iz Valjeva.

 

Od početka pandemije u Kolubarskom okrugu preminulo je 36 osoba, u Valjevu 21, četvoro u Lajkovcu, troje u Ubu, isto toliko u Osečini i Ljigu, dok su Mionici preminule dve osobe.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje u četvrtak, 30. jula, uzeto je 119 uzorka, od toga 76 u kovid ambulanti u Novoma naselju.  

 

Aktuelno

Palata pravde u Beogradu (foto: Kolubarske.rs)
Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Pre 14 sati 58 minuta

Sudski izvršitelji pušteni na slobodu

Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za svih pet osumnjičenih, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, koji su uhapšeni u utorak 4. avgusta ujutro, ukinuto je policijsko...  · 4 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst Pre 12 sati 49 minuta

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 14 sati 58 minuta

U Valjevu još devet osoba pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 5. avgusta, u Valjevu je još devet osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1081.