Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
01.08.2020, 08:30

U Valjevu nema novih pozitivnih na koronavirus

č: | fb:

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 31. jula, na teritoriji Valjeva nema novih slučajeva zaraženih virusom COVID-19.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novozaraženih je u Ljigu njih četvoro, po dvoje u Mionici i Osečini, po jedan u Ubu i Lajkovcu.

 

Ukupan broj pozitivnih na koronavirus u Kolubarskom okrugu, od početkapandemije, je 1371 osoba; u Valjevu 1003, u Mionici 97, u Ubu 87, u Lajkovcu 76, slede Ljig 64 i Osečina 44 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 83 pacijenata iz Kolubarskog okruga kod kojih je potvrđena infekcija COVID-19; 55 iz Valjeva, devet iz Mionice, osam iz Uba, sedam iz Ljiga, tri iz Lajkovca i jedan pacijent iz Osečine. U kućnoj izolaciji je 708 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 537 iz Valjeva. Izlečeno je 544 pacijenta, njih 390 je iz Valjeva.

 

Od početka pandemije u Kolubarskom okrugu preminulo je 36 osoba, u Valjevu 21, četvoro u Lajkovcu, troje u Ubu, isto toliko u Osečini i Ljigu, dok su Mionici preminule dve osobe.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje u petak, 31. jula, uzeto je 107 uzorka, od toga 72 u kovid ambulanti u Novoma naselju.  

 

 

Aktuelno

Palata pravde u Beogradu (foto: Kolubarske.rs)
Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Pre 15 sati 57 minuta

Sudski izvršitelji pušteni na slobodu

Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za svih pet osumnjičenih, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, koji su uhapšeni u utorak 4. avgusta ujutro, ukinuto je policijsko...  · 4 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst Pre 13 sati 47 minuta

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 15 sati 56 minuta

U Valjevu još devet osoba pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 5. avgusta, u Valjevu je još devet osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1081.