Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
04.08.2020, 06:42

U Ljigu preminule još dve osobe, u Valjevu još šestoro pozitivnih

č: | fb:

U Ljigu su preminule još dve osobe od posledica koronavirusa, ukupno njih petoro, dok je u Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo 38 osoba, od toga u Valjevu 21, četvoro u Lajkovcu, troje u Osečini, koliko i u Ubu, dok su u Mionici preminula dva pacijenta.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo od 3. avgusta, kod još šest osoba je laboratorijski potvrđena infekcija COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih u Valjevu 1050.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novozaraženih je u Ubu njih desetoro, u Mionici petoro, isto toliko i u Ljigu, u Osečini dvoje, dok u Lajkovcu nema novozaraženih u odnosu na prethodni izveštaj.

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1463 osobe; u Valjevu 1050, u Mionici 103, u Ubu 101, u Lajkovcu 88, slede Ljig 71 i Osečina 50 obolelih od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 90 pacijenata iz Kolubarskog okruga sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus; 58 iz Valjeva, deset iz Mionice, devet iz Ljiga, osam iz Uba, četiri iz Lajkovca i jedan pacijent iz Osečine. U kućnoj izolaciji je 771 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 568 iz Valjeva.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje u ponedeljak, 3. avgusta, uzeto je 130 uzorka u kovid ambulanti u Novom naselju, u Zavodu za javno zdravlje i u Opštoj bolnici.

Aktuelno

Bazar za Lanu (foto: Milovan Milovanović)
Ujedinjeni u plemenitosti Pre 11 sati 48 minuta

Računajte na ubske male humanitarce

Na prodajnom bazaru za pomoć Lani Jovanović za svega četiri sata prikupljeno čak 388.700 dinara. Posebno raduje činjenica da su pored odraslih, doprinos i podršku ovom događaju pružili i najmlađi,...

Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 14 sati 35 minuta

Još dve osobe preminule od korone u Valjevu

U Valjevu su od posledica koronavirusa preminule još dve, a u Mionici još jedna osoba, U Kolubarskom okrugu od početka pandemije je 55 preminulih. U Valjevu je još četvoro novozaraženih, prema...  · 1 komentar