Registracija Prijava preko FB
Kiša (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Kiša (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
04.08.2020, 23:01

Upozorenje uoči obilnih padavina

č: | fb:

Grad Valjevo je dobio upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda i Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije na opasnost od jakih pljuskova sa grmljavinom i gradom najavljenih za 4. i 5. avgust posle podne, uveče i noću.

 

Prema najavama iz RHMZ-a na teritoriji Kolubarskog okruga danas se očekuju padavine u količini do 20 litara po kvadratnom metru u periodu od 3 sata. Zbog toga, Grad apeluje na građane da budu pripravni, naročito oni koji žive pored rečnih tokova, Gradca i Obnice, gde je i do sada bilo problema. 

 

Grad Valjevo je preko svog Odseka za vanredne situacije u kontinuiranoj komunikaciji sa svim preduzećima i komunalnim službama, koje su osposobljene da reaguju u slučaju potrebe. Blagovremeno su preduzete sve preventivne i operativne mere na sprečavanju i ublažavanju posledica ekstremnih vremenskih nepogoda koje se očekuju.

Aktuelno

Bazar za Lanu (foto: Milovan Milovanović)
Ujedinjeni u plemenitosti Pre 10 sati 42 minuta

Računajte na ubske male humanitarce

Na prodajnom bazaru za pomoć Lani Jovanović za svega četiri sata prikupljeno čak 388.700 dinara. Posebno raduje činjenica da su pored odraslih, doprinos i podršku ovom događaju pružili i najmlađi,...

Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 13 sati 29 minuta

Još dve osobe preminule od korone u Valjevu

U Valjevu su od posledica koronavirusa preminule još dve, a u Mionici još jedna osoba, U Kolubarskom okrugu od početka pandemije je 55 preminulih. U Valjevu je još četvoro novozaraženih, prema...  · 1 komentar