Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
07.08.2020, 06:35

U Valjevu još 26 pozitivnih

č: | fb:

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 6. avgusta, u Valjevu je još 26 osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1107.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga, u Ljigu je kod još četvoro potvrđena infekcija COVID-19, dok je u Lajkovcu i Mionici registrovano po troje i u Osečini jedan novozaražen. Podaci za Ub nisu uneti u kovid bazu.

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1546 osoba; u Valjevu 1107, u Mionici 108, u Ubu 103, u Lajkovcu 96, slede Ljig 79 i Osečina 53 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 75 pacijenata iz Kolubarskog okruga sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus; 44 iz Valjeva, deset iz Mionice, sedam iz Uba, isto toliko iz Ljiga, šest iz Lajkovca i jedan pacijent iz Osečine. U kućnoj izolaciji je 691 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 502 iz Valjeva.

 

U Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo je 38 osoba, od toga u Valjevu 21, petoro u Ljigu, četvoro u Lajkovcu, troje u Osečini, koliko i u Ubu, dok su u Mionici preminula dva pacijenta.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje u utorak, 5. avgusta, uzeto je 114 uzorka u kovid ambulanti u Novom naselju, u Zavodu za javno zdravlje i u Opštoj bolnici.

 

Aktuelno

Bazar za Lanu (foto: Milovan Milovanović)
Ujedinjeni u plemenitosti Pre 10 sati 27 minuta

Računajte na ubske male humanitarce

Na prodajnom bazaru za pomoć Lani Jovanović za svega četiri sata prikupljeno čak 388.700 dinara. Posebno raduje činjenica da su pored odraslih, doprinos i podršku ovom događaju pružili i najmlađi,...

Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 13 sati 13 minuta

Još dve osobe preminule od korone u Valjevu

U Valjevu su od posledica koronavirusa preminule još dve, a u Mionici još jedna osoba, U Kolubarskom okrugu od početka pandemije je 55 preminulih. U Valjevu je još četvoro novozaraženih, prema...  · 1 komentar