Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
09.08.2020, 07:39

Za Valjevo nisu uneti podaci u kovid bazu

č: | fb:

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo od 8. avgusta, u Kolubarskom okrugu su još tri osobe zaražene koronavirusom, i to dvoje u Lajkovcu i jedna osoba u Osečini, dok za Valjevo, Ljig, Mionicu, Ub nisu uneti podaci u kovid bazu, tako da je broj zaraženih isti kao i prethodnog dana.

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1554 osoba; u Valjevu 1110, u Mionici 109, u Ubu 104, u Lajkovcu 98, slede Ljig 79 i Osečina 54 obolela od novog koronavirusa.

 

Za razliku od 7. avgusta kada je u Opštoj bolnici Valjevo na lečenju bilo 73 pacijenta iz Kolubarskog okruga, a iz Valjeva 57, prema podacima od 8. avgusta na bolničkom lečenju je 89, s tim što je manje pacijenata iz Valjeva, a više iz ostalih opština Kolubarskog okruga. Hospitalizovano je sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus 52 pacijenta iz Valjeva, deset iz Mionice, osam iz Uba, isto toliko iz Ljiga, sedam iz Lajkovca i četiri pacijenta iz Osečine.

 

U kućnoj izolaciji je 581 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 414 iz Valjeva. Izlečeno je 846 u Kolubarskom okrugu, od toga iz Valjeva 623 osobe.

 

U Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo je 38 osoba, od toga u Valjevu 21, petoro u Ljigu, četvoro u Lajkovcu, troje u Osečini, koliko i u Ubu, dok su u Mionici preminula dva pacijenta.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje u subotu 8. avgusta, uzeto je 16 uzorka u Zavodu za javno zdravlje.

 

Aktuelno

Bazar za Lanu (foto: Milovan Milovanović)
Ujedinjeni u plemenitosti Pre 12 sati 1 minuta

Računajte na ubske male humanitarce

Na prodajnom bazaru za pomoć Lani Jovanović za svega četiri sata prikupljeno čak 388.700 dinara. Posebno raduje činjenica da su pored odraslih, doprinos i podršku ovom događaju pružili i najmlađi,...

Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 14 sati 48 minuta

Još dve osobe preminule od korone u Valjevu

U Valjevu su od posledica koronavirusa preminule još dve, a u Mionici još jedna osoba, U Kolubarskom okrugu od početka pandemije je 55 preminulih. U Valjevu je još četvoro novozaraženih, prema...  · 1 komentar