Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
10.08.2020, 06:39

U Valjevu još deset osoba pozitivno

č: | fb:

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 9. avgusta, u Valjevu je još deset osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1120.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga, u Mionici je kod još dvoje potvrđena infekcija COVID-19, u Osečini je registrovan jedan novozaraženi, dok za Ub, Lajkovac i Ljig nisu uneti podaci u kovid bazu.

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1567 osoba; u Valjevu 1120, u Mionici 111, u Ubu 104, u Lajkovcu 98, slede Ljig 79 i Osečina 55 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo na lečenju je 89 pacijenata iz Kolubarskog okruga, a iz Valjeva 55 sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus, 11 iz Mionice, osam iz Ljiga, šest iz Lajkovca, pet iz Uba i četiri pacijenta iz Osečine.

 

U kućnoj izolaciji je 487 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 330 iz Valjeva. Izlečeno je 953 u Kolubarskom okrugu, od toga iz Valjeva 714 osoba.

 

U Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo je 38 osoba, od toga u Valjevu 21, petoro u Ljigu, četvoro u Lajkovcu, troje u Osečini, koliko i u Ubu, dok su u Mionici preminula dva pacijenta.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 16 sati 1 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 18 sati 38 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara