Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
11.08.2020, 06:41

U Valjevu još pet osoba pozitivno

č: | fb:

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 10. avgusta, u Valjevu je još pet osoba zaraženo koronavirusom, dok za ostale opštine Kolubarskog okruga nisu uneti podaci u kovid bazu.

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1572 osoba; u Valjevu 1125, u Mionici 111, u Ubu 104, u Lajkovcu 98, slede Ljig 79 i Osečina 55 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus na lečenju je 84 pacijenata iz Kolubarskog okruga, a iz Valjeva 51,  deset iz Mionice, osam iz Ljiga, šest iz Lajkovca, pet iz Uba i četiri pacijenta iz Osečine.

 

U kućnoj izolaciji je 470 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 314 iz Valjeva. Izlečeno je 980 u Kolubarskom okrugu, od toga iz Valjeva 739 osoba.

 

U Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo je 38 osoba, od toga u Valjevu 21, petoro u Ljigu, četvoro u Lajkovcu, troje u Osečini, koliko i u Ubu, dok su u Mionici preminula dva pacijenta.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 6 sati 42 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 9 sati 31 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.