Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
13.08.2020, 06:45

Nisu uneti podaci u kovid bazu za Valjevo, Lajkovac i Mionicu

č: | fb:

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo od 12. avgusta, u Kolubarskom okrugu su još tri osobe zaražene koronavirusom; po jedna u Ljigu, Osečini i u Ubu, dok za Valjevo, Lajkovac i Mionicu, nisu uneti podaci u kovid bazu, tako da je broj zaraženih isti kao i prethodnog dana. To ne znači da u tim mestima nije bilo novozaraženih.

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1576 osoba; u Valjevu 1126, u Mionici 111, u Ubu 105, u Lajkovcu 98, slede Ljig 80 i Osečina 56 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus na lečenju je 76 pacijenta iz Kolubarskog okruga, a iz Valjeva 45, deset iz Mionice, sedamiz Ljiga, šest Lajkovac, četiri iz Uba, isto toliko iz Osečine.

 

U kućnoj izolaciji je 398 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 258 iz Valjeva. Izlečeno je 1064 u Kolubarskom okrugu, od toga iz Valjeva 623 osobe.

 

U Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo je 38 osoba, od toga u Valjevu 21, petoro u Ljigu, četvoro u Lajkovcu, troje u Osečini, koliko i u Ubu, dok su u Mionici preminula dva pacijenta.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje u sredu 12. avgusta, uzeto je 93 uzorka u kovid ambulanti u Novom Naselju, Zavodu za javno zdravlje i Opštoj bolnici Valjevo.

Aktuelno

Bazar za Lanu (foto: Milovan Milovanović)
Ujedinjeni u plemenitosti Pre 11 sati 51 minuta

Računajte na ubske male humanitarce

Na prodajnom bazaru za pomoć Lani Jovanović za svega četiri sata prikupljeno čak 388.700 dinara. Posebno raduje činjenica da su pored odraslih, doprinos i podršku ovom događaju pružili i najmlađi,...

Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 14 sati 37 minuta

Još dve osobe preminule od korone u Valjevu

U Valjevu su od posledica koronavirusa preminule još dve, a u Mionici još jedna osoba, U Kolubarskom okrugu od početka pandemije je 55 preminulih. U Valjevu je još četvoro novozaraženih, prema...  · 1 komentar