Bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Bolnica (foto: Đorđe Đoković)
20.08.2020, 06:55

Bolnica od ponedeljka počinje sa operacionim programom

č: | fb:

Situacija u Valjevu se smiruje i svakog dana ima sve manje zaraženih i obolelih od koronavirusa, sve je manje pacijenata u kovid ambulanti Doma zdravlja i u Opštoj bolnici u Valjevu, koja od ponedeljka počinje sa operacionim programom, rečeno je na sednici Štaba za vanredne situacije.

 

Novo rukovodstvo Valjeva, koje predvodi novi gradonačelnik i komandant Štaba Lazar Gojković, održalo je sednicu Štaba za vanredne situacije grada s ciljem da se upozna sa trenutnom situacijom u Valjevu i Kolubarskom okrugu u toku pandemije koronavirusa, saopšteno je nakon sednice.

 

Direktori valjevskih zdravstvenih ustanova su saopštili da su spremni za eventualni novi talas virusa koji se može desiti na jesen, sa početkom školske godine.

 

Komandant Štaba za vanredne situacije Lazar Gojković je rekao da nema mesta za opuštanje i da se mora nastaviti sa primenom svih naloženih mera Kriznog štaba Republike Srbije i preporuka gradskog SOT-a, saopšteno je nakon sednice Štaba.

 

Sudeći prema ovom izveštaju, Štab za vanredne situacije nije razmatrao ukidanje vanredne siruacije koja je u Valjevu, zbog pogoršanja epidemiološke situacije, proglašena 7. jula.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 6 sati 18 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 8 sati 55 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar