Zoran Đorđević (foto: Đorđe Đoković)
Zoran Đorđević (foto: Đorđe Đoković)
20.08.2020, 08:34

Ministar Đorđević uskoro slavi jubilej "krivice demokrata" što on ne radi svoj posao

č: | fb:

Demokratska stranka u Valjevu poziva odlazećeg ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića da sačeka još dve godine kako bi mogao da proslavi i svih 10 godina kako njegova stranka i on optužuju DS da je krivac što u Valjevu još uvek nije završen objekat Gerontološkog centra.

 

Kako valjevske demokrate navode u saopštenju, bio bi to pomena vredan jubilej tuđe krivice za to što on i njegova stranka ne rade svoj posao. "Ova izjava je samo još jedan pokazatelj nesposobnosti naprednjaka i stalnog prebacivanja krivice na druge, a najčešće na Demokratsku stranku koja već osam godina nije na vlasti", navode u saopštenju.

 

Demokrate podsećaju odlazećeg ministra da je za ovih osam godina, koliko su on i njegova stranka na vlasti, mogao da završi ne samo Gerontološki centar, nego i mnoge druge objekte u Valjevu. Iako u nazivu njegovog ministarstva stoji i reč "zapošljavanje" za ovih osam godina naprednjaci u Valjevo nisu doveli nijednu novu investiciju koja bi otvorila nova radna mesta.

 

"Hvalili su se zapošljavanjem u Krušiku, a na kraju se ispostavilo da su ovu fabriku samo opljačkali kroz prodaju Krušikovih proizvoda naprednjacima rodbinski i finansijski bliskim trgovcima po povlašćenim cenama i čak zabranjivanjem Krušiku da direktno prodaje svoje proizvode kupcima u inostranstvu", navode demokrate.

 

Dodaju da im je na kraju, ipak, drago to što se odlazeći ministar bar i u tako nesuvisloj izjavi setio Gerontološkog centra u Valjevu, a ako ga zanima zašto u vreme vlasti, u kojoj je bila i Demokratska stranka, ovaj objekat nije završen, demokrate preporučuju Đorđeviću da to pitanje uputi svom kolegi iz Vlade Srbije Rasimu Ljajiću koji je tada bio ministar u čijoj nadležnosti je bila izgradnja ovog centra.

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 sati 24 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 1 sati 24 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 20 sati 17 minuta

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara