Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
24.08.2020, 07:07

Drugi dan bez novozaraženih

č: | fb:

Drugi dan zaredom u Kolubarskom okrugu nema novozaraženih od COVID-19, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje Valejvo.

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1620 osoba; u Valjevu 1152 u Mionici 112, u Ubu 106, u Lajkovcu 99, slede Ljig 87 i Osečina 64osobe obolele od koronavirusa.

 

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 23. avgusta, izlečeno je 1418 u Kolubarskom okrugu, od toga iz Valjeva 1034 osobe.

 

U Opštoj bolnici Valjevo sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus na lečenju je 19 pacijenata iz Kolubarskog okruga; od toga je iz Valjeva devet, po tri pacijenta iz Ljiga, Mionice i Osečine i jedan iz Uba.

 

U Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo je 47 osoba, od toga u Valjevu 27, petoro u Ljigu, koliko i u Lajkovcu, četvoro u Mionici, i po troje u Osečini i u Ubu.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati 47 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 23 sati 24 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara