Kovid ambilanta (arhiva-ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Kovid ambilanta (arhiva-ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
30.08.2020, 08:57

U Valjevu preminula još jedna osoba

č: | fb:

U Valjevu je od posledica koronavirusa preminula još jedna osobe, pa se broj preminulih u Kolubarskom okrugu popeo na 51. Od početka pandemije u Valjevu je 28 preminulih, u Lajkovcu, Ljigu i Mionici po petoro i u Osečini četiri osobe koliko i u Ubu.

 

Prema zvaničnom izveštaju Zavoda za javno zdravlje od 29. avgusta, u Valjevu su još dve osobe inficirane koronavirusom, dok za ostale opštine nisu uneti podaci u kovid bazu.

 

Ukupan broj zaraženih u Kolubarskom okrugu je 1632; u Valjevu 1161, u Mionici 112, u Ubu 106, u Lajkovcu 100, slede Ljig 86 i Osečina 67 obolelih od koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus na lečenju je pet pacijenata iz Kolubarskog okruga, a iz Valjeva tri, po jedan iz Ljiga i Mionice.

 

U kućnoj izolaciji je 101 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 65 iz Valjeva. Izlečeno je 1475 u Kolubarskom okrugu, od toga iz Valjeva 1065 osoba.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje, u subotu 29. avgusta, testirano je 30 osoba u Zavodu za javno zdravlje.

 

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 1 dan

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu 17.05.2024

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara