Škola stranih jezika Akademija Oxford  (foto: Akademija Oxford )
Škola stranih jezika Akademija Oxford (foto: Akademija Oxford )
02.09.2020, 06:46

Upišite kurseve nemačkog i engleskog jezika u Akademiji OXFORD

č: | fb:

Osim za mališane, znanje stranih jezika je izuzetno važno i za ljude koji imaju želju da se zaposle na boljem radnom mestu, odnosno da pronađu bolje plaćeni posao.

 

Koliko god se nekome činilo da to nije važno, treba imati na umu da bez znanja najmanje engleskog jezika teško da bilo ko može da pronađe posao, koji je dobro plaćen. Ako ne verujete, možete da pokušate da aplicirate za neko radno mesto, koje je na višoj poziciji i da proverite sami da li će se od vas zahtevati znanje makar jednog stranog jezika.

 

Svakako bi trebalo da znate da se u ponudi Škole stranih jezika Akademije Oxford Valjevo ne nalaze samo kursevi engleskog jezika, već i nemačkog i mnogih drugih stranih jezika, a nastava se organizuje kako za odrasle, tako i za decu. Uz to je dobro napomenuti da su mnogobrojne olakšice na raspolaganju svakom polazniku, bez obzira na to za kurs kog jezika se odluči. A uz edukaciju visokog kvaliteta, ova škola nudi i povoljne cene, ali i svakome daje mogućnost da pohađa potpuno besplatno jednu online obuku.


Kursevi engleskog i nemačkog jezika za odrasle

 

Nema nikakvog razloga za zabrinutost ukoliko ranije niste imali priliku da se upoznate sa određenim stranim jezikom, zato što se kursevi nemačkog jezika za odrasle, kao i engleskog i svih drugih u okviru Škole stranih jezika Akademije Oxford Valjevo organizuju u skladu sa pravilima, koja navodi takozvani CEFR, odnosno The Common European framework for languages ili Zajednički evropski referentni okvir za jezike.

 

Pravila tog standarda podrazumevaju organizaciju nastave na šest nivoa, koji su podeljeni u tri grupe, to jest A, B i C grupu.

 

Nivoi A grupe su početni i namenjeni su polaznicima, koji se pre nisu susretali sa izabranim jezikom. Kada su u pitanju nivoi B grupe, reč je o nižem i višem srednjem nivou, te se podrazumeva da kandidat treba da ima određena znanja, da bi mu bilo omogućeno da nastavu pohađa na jednom od tih nivoa, koji su označeni kao B 1 i B 2.

 

Nivoi koji pripadaju C grupi, to jest C1 i C2 su niži napredni i viši napredni. Dobro je da istaknemo i to da je najviši nivo znanja, koji može imati osoba, kojoj neki jezik nije maternji upravo C2.

 

Prethodno se zahteva od svakog pojedinačnog polaznika da ili pristupi testiranju, kako bi bila izvršena procena nivoa njegovog znanja ili da priloži važeći dokaz o tome da je znanje na određenom nivou stekao.

 

Apsolutno svako ko bude pohađao kurs engleskog jezika za odrasle, odnosno nemačkog ili bilo kog drugog jezika ima pravo da među 10 ponuđenih izabere koji će online kurs da pohađa i to potpuno besplatno.

 

Odmah bi trebalo da naglasimo i to da su teme ovih gratis edukacija vrlo zanimljive, te da ne postoji bojazan da li će mu se neka od njih dopasti.

 

Pored toga što je u ponudi besplatni online kurs poslovne komunikacije, kandidati se mogu odlučiti i za pohađanje gratis online obuke kreativnog pisanja za decu.

 

Škola stranih jezika Akademije Oxford Valjevo nude i gratis online kurs veštine prezentovanja, kao i obuku za brzo čitanje.

 

Svi koji imaju želju da se upoznaju sa mapama uma, te da kroz besplatnu online edukaciju nauče na koji način bi trebalo one u praksi da budu primenjene će to moći da učine, jer se i online obuka te tematike nalazi u ponudi ove škole.

 

Zainteresovani se mogu odlučiti i za pohađanje online kursa kreativnog pisanja, odnosno pisanja za web ili blog.

 

Tehnike pamćenja, organizacija učenja i upravljanje vremenom su teme takođe pojedinačnih obuka, koje Škola stranih jezika Akademije Oxford u Valjevu nudi svakom pojedinačnom polazniku da pohađa potpuno besplatno, a ako bude upisao kurs nemačkog ili engleskog jezika, odnosno svakog drugog.

 

Bez ikakve sumnje, pronaći će svako ko izvrši prijavu i upiše se na kurs jezika i odgovarajuću online obuku, koju će biti u prilici da pohađa potpuno besplatno.


Kursevi nemačkog i engleskog jezika za decu

 

Važno je da odmah napomenemo i to da Škola stranih jezika Akademije Oxford Valjevo ne zaboravlja ni svoje najmlađe polaznike, jer su dostupni kursevi engleskog jezika za decu, kao i nemačkog i mnogih drugih.

 

U tom slučaju se nastavni program maksimalno prilagođava upravo polaznicima i njihovim potrebama, odnosno mogućnostima u konkretnom uzrastu. Važno je da roditelji dece budu upoznati sa time da ova škola posebno vodi računa o izboru stručnog kadra, te da se isključivo biraju predavači, koji su stekli dovoljno iskustva u radu sa najmlađim polaznicima.

 

Upravo zato će se oni i potruditi na najbolji mogući način da svakome ko bude pohađao kurs nemačkog jezika za decu, ali engleskog i svakog drugog jezika omogući da znanja koja su definisana aktuelnim nastavnim programom usvoji na najbrži i najjednostavniji način.

 

A kasnije će ta znanja biti u mogućnosti i da nadogradi, naravno pod uslovom da to poželi u starijem uzrastu.

 

Upis na kurseve engleskog i nemačkog jezika

 

Obaveza je svakoga ko je zainteresovan da pohađa bilo kurs nemačkog, bilo engleskog ili nekog drugog jezika da izvrši prijavljivanje, a zatim i da se u skladu sa pravilima ove škole upiše.

 

Prostorije Škole stranih jezika Akademije Oxford Valjevo se nalaze u Karađorđevoj ulici broj 120. Inače je škola otvorena radnim danima u periodu između 08 i 21 čas, odnosno subotom između 09 i 14 časova, što znači da zainteresovani imaju pravo lično da izvrše prijavljivanje u prostorijama škole u tom vremenskom periodu.

 

Ako nekome takav vid prijavljivanja ne bude odgovarao, slobodan je da zaposlene kontaktira putem brojeva telefona 014 21 56 10 ili 060 30 70 677, kako bi prijavu izvršio tako.

 

A svako kome ne odgovara ni jedan ni drugi pomenuti način prijavljivanja je slobodan da osnovne informacije o sebi, odnosno prezime i ime, datum rođenja i broj telefona pošalje na mail adresu [email protected]

 

Da bi svi zainteresovani bili informisani, napominjemo da Škola stranih jezika Akademije Oxford Valjevo planira da nastava bude organizovana u prostorijama, odnosno prema klasičnom principu. Sve to je planirano zbog trenutno povoljnije epidemiološke situacije, a svakako da se propisane mere tom prilikom u potpunosti poštuju. Isto tako je određeno da ukoliko dođe do ma kakvih promena u vezi sa planiranim principom organizacije nastave, odnosno ako budu donete nove mere koje moraju biti poštovane, škola će uskladiti način organizacije nastave prema njima, pa će zatim o svemu tome informisati polaznike.

 

 

 

 

 

 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 9 sati 59 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 7 sati 8 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 4 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 9 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara