Drajo Perić (u gornjem redu) sa kolegama  (foto: Dragan Savić)
Drajo Perić (u gornjem redu) sa kolegama (foto: Dragan Savić)
26.02.2015, 15:41

Penzioneri ganuli kolegu Draju

č: | fb:

Vremešni ali krepki zemljoradnik sa padina Sokolskih planina Dragoljub - Drajo Perić iz Carine u svom dosadašnjem veku nije ni slutio da će jednog dana u njegovu čast biti priređeno pravo rođendansko slavlje nalik na ona koja se prave mnogo mlađima. Više od bilo kog nadanje koje mu je moglo pasti na pamet dobio je od koleginica i kolega penzioneri iz lokalnog udruženja, koje okuplja oko 200 članova iz Pecke i pet okolnih. Pozvali su ga prohladnog februarskog popodneva u Pecku na jedno od svojih brojnih neobaveznih druženja, koja ova grupa agilnih penzionera organizuje. Tu su mu „ugrejali” srce dočekavši ga sa rođendanskom tortom, darovima, muzikom... Za svoj 80. rođendan Drajo je uz pregršt čestitki, između ostalog, dobio na pokon i mobilni telefon, prvi do sada. Za vreme prigodnog slavlja u uglu sale obavljena je i mini obuka za korišćenje ove gotovo nezaobilazne savremene komunikacijske sprave.

- Pored uobičajenih aktivnosti, kao što je nabavka namirnica ili organizovanje izleta, naše udruženje se trudi da u okviru svojih mogućnosti pronađe način da i pojedinačno obraduje svoje članove. Svima nam je drago što smo ovom prilikom uspeli da ganemo našeg dobrog kolegu Draju  – kaže vredna predsednica udruženja prim. dr LJubinka Manojlović, pedijatar u penziji, za koju ovdašnji penzioneri vele da je najzaslužnija za brojne lepe trenutke koje sa njom na čelu svi zajedno doživljavaju u svom „trećem dobu”.

Aktuelno

Tamara Jokić (foto: Đorđe Đoković)
Nakon Tešnjarskih Herceg Novi… 16.08.2022

Sjajna Tamara Jokić preko celog sveta do Valjeva

"U Valjevu uvek imam tremu i određenu odgovornost. Kada uporedim sa svim skorašnjim nastupima kao što su Njujork, Lisabon, Beograd, Smederevo i tako dalje, u Valjevu uvek postoji dodatan osećaj...  · 7 komentara