Registracija Prijava preko FB

Tema: Mediji

 • Radio Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Pred Privrednim sudom u Beogradu

  Zakazano ročište o pokretanju stečaja u Radio Valjevu

  Pred Privrednim sudom u Beogradu zakazano je ročište o pokretanju stačaja u Radio Valjevu s obzirom na to da je vrednost imovine najstarije valjevske radio stanice manja od ukupnih obaveza za preko tri miliona dinara koliko iznosi gubitak iznad visine kapitala.

 • Redakcija (foto: Đorđe Đoković)
  Zahtev za objavljivanje odgovora na informaciju

  Lažni ili stvarni nalog Slobodana Gvozdenovića?

  Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović uputio je zahtev za objavljivanje odgovora na informaciju objavljenu u mediju Kolubarske.rs dana 28.11. 2017. godine, pod naslovom "Lažni ili stvarni nalog Slobodana Gvozdenovića?".

 • Istinomer forum u Valjevu (foto: Đorđe Đokovć)
  Istinomer forum u Valjevu

  Građani moraju da znaju svoja prava da bi se za njih borili

  Da bi građani mogli da se bore za svoja prava najpre moraju da znaju koja su njihova prava, zaključak je Istinomer foruma pod nazivom "Šta sve (ne)možeš u Srbiji kada si građanin?" održanom sinoć u Valjevu u organizaciji CRTE, Istinomera i Fondacije Fridrih Ebert.

 • Startit Centar u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Istinomer forum danas u Valjevu

  "Šta sve (ne)možeš u Srbiji kada si građanin?"

  Istinomer forum "Šta sve (ne)možeš u Srbiji kada si građanin?", biće organizovan večeras od 18 do 19.30 časova u prostorijama Startit Centra, Kneza Miloša 23. "Smatramo da je važno ovaj razgovor voditi u vremenu u kom javnim prostorom vladaju lažne vesti i populističke poruke".

 • Vizualizator u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Vizualizator u Valjevu

  Obazrivo i sa fotografijama u medijima

  Tribina "Primena fotografske etike i medijskih zakona u praksi", u okviru Festivala fotografije "Vizualizator" Centra za razvoj fotografije iz Beograda, organizovana je u Valjevu.

 • Redakcija (foto: Đorđe Đoković)
  Među komentarima na Kolubarskim.rs

  Lažni ili stvarni nalog Slobodana Gvozdenovića?

  Već nekoliko meseci dr Boba Gvozdenović, gradonačelnik Valjeva, komentariše vesti u Kolubarskim.rs, a u poslednjih nekoliko komentara obaveštava javnost da je podneo krivičnu prijavu protiv mene.

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Tribina u Centru za kulturu

  "Primena fotografske etike i medijskih zakona u praksi"

  Tribina "Primena fotografske etike i medijskih zakona u praksi" biće održana danas u 17 časova u Centru za kulturu. Cilj tribine je prevazilaženje problema nastalih kršenjem autorskih prava, etičkih normi u foto- novinarstvu i velikog nepoznavanja ove problematike od strane medija.

 • Vukašin Obradović (foto: Perica Gunjić)
  Proglas za slobodu medija

  Izbor više ne postoji

  Novinari, predstavnici medija, organizacija civilnog društva i građani okupili su se u Beogradu u organizaciji Grupe za slobodu medija i potpisali zajednički "Proglas o slobodi medija" koji sadrži osnove načina na koji žele da se bore za slobodu medija.

 • Radio Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Nakon poništene privatizacije i milionskog duga

  Radio Valjevo na korak od stečaja

  Radio Valjevo je dobilo privremenog zastupnika kapitala nakon što je, Odlukom Mnistarstva privrede, raskinut ugovor o privatizaciji. Sudeći po milonskom dugu vrlo je izvesno da će umesto ponovljene prodaje biti predložen stečaj najstarije medijske kuće u gradu, osnovane pre 50 godina, koja je privatizovana pre dve godine.

 • Radio Valjevo (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Odlukom Ministarstva privrede

  Poništena privatizacija Radio Valjeva

  Odlukom Ministarstva privrede 8. avgusta 2017. godine je raskinut Ugovor o privatizaciji Radio Valjeva. Postupak poništaja privatizacije sproveden je u Agenciji za privredne registre Srbije 22. avgusta 2017. godine. Na sajtu Agencije za privredne registre objavljeno je da je „Registrator registra privrednih subjekata pokrenuo postupak registracije po službenoj dužnosti, i u skladu sa tim doneo rešenje kojim se za Informativno preduzeće Radio Valjevo doo Beograd, umesto Doris Aćimović u Registar privrednih subjekata upisuje Registar akcija i udela prenetih posle raskida ugovora zaključenog u postupku privatizacije“.