Registracija Prijava preko FB

Tema: Mediji

 • Konferencija za novinare (ilustracija) (foto: DjordjeDjokovic)
  3. maj medijski radnici dočekuju "tužno"

  Proglas UNS-a povodom Svetskog dana slobode medija

  Povodom Svetskog dana slobode medija koji se obeležava 3. maja, akcijom Pet minuta gromoglasne tišine, UNS objavljuje Proglas. Pozivamo novinare i medijske radnike da 3. maja od 11.55 do 12 sati u elektronskim medijima pročitaju Proglas ili ga objave na ekranu, a u onlajn i štampanim medijima da objave proglas.

 • Antene na zgradi Grada (foto: Đorđe Đoković)
  Rešenje doneo Privredni sud u Beogradu

  Otvoren stečaj Radio Valjeva

  Otvoren je stečaj Radio Valjeva, a za stečajnog upravnika je imenovan Novak Stajić iz Beograda. Ministarstvo privrede je pokrenulo stečaj zbog prezaduženosti i trajne nesposobnosti plaćanja obaveza, navodi se u rešenju Privrednog suda o otvaranju stečaja.

 • Radio Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Pred Privrednim sudom u Beogradu

  Zakazano ročište o pokretanju stečaja u Radio Valjevu

  Pred Privrednim sudom u Beogradu zakazano je ročište o pokretanju stačaja u Radio Valjevu s obzirom na to da je vrednost imovine najstarije valjevske radio stanice manja od ukupnih obaveza za preko tri miliona dinara koliko iznosi gubitak iznad visine kapitala.

 • Redakcija (foto: Đorđe Đoković)
  Zahtev za objavljivanje odgovora na informaciju

  Lažni ili stvarni nalog Slobodana Gvozdenovića?

  Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović uputio je zahtev za objavljivanje odgovora na informaciju objavljenu u mediju Kolubarske.rs dana 28.11. 2017. godine, pod naslovom "Lažni ili stvarni nalog Slobodana Gvozdenovića?".

 • Istinomer forum u Valjevu (foto: Đorđe Đokovć)
  Istinomer forum u Valjevu

  Građani moraju da znaju svoja prava da bi se za njih borili

  Da bi građani mogli da se bore za svoja prava najpre moraju da znaju koja su njihova prava, zaključak je Istinomer foruma pod nazivom "Šta sve (ne)možeš u Srbiji kada si građanin?" održanom sinoć u Valjevu u organizaciji CRTE, Istinomera i Fondacije Fridrih Ebert.

 • Startit Centar u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Istinomer forum danas u Valjevu

  "Šta sve (ne)možeš u Srbiji kada si građanin?"

  Istinomer forum "Šta sve (ne)možeš u Srbiji kada si građanin?", biće organizovan večeras od 18 do 19.30 časova u prostorijama Startit Centra, Kneza Miloša 23. "Smatramo da je važno ovaj razgovor voditi u vremenu u kom javnim prostorom vladaju lažne vesti i populističke poruke".

 • Vizualizator u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Vizualizator u Valjevu

  Obazrivo i sa fotografijama u medijima

  Tribina "Primena fotografske etike i medijskih zakona u praksi", u okviru Festivala fotografije "Vizualizator" Centra za razvoj fotografije iz Beograda, organizovana je u Valjevu.

 • Redakcija (foto: Đorđe Đoković)
  Među komentarima na Kolubarskim.rs

  Lažni ili stvarni nalog Slobodana Gvozdenovića?

  Već nekoliko meseci dr Boba Gvozdenović, gradonačelnik Valjeva, komentariše vesti u Kolubarskim.rs, a u poslednjih nekoliko komentara obaveštava javnost da je podneo krivičnu prijavu protiv mene.

 • Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
  Tribina u Centru za kulturu

  "Primena fotografske etike i medijskih zakona u praksi"

  Tribina "Primena fotografske etike i medijskih zakona u praksi" biće održana danas u 17 časova u Centru za kulturu. Cilj tribine je prevazilaženje problema nastalih kršenjem autorskih prava, etičkih normi u foto- novinarstvu i velikog nepoznavanja ove problematike od strane medija.

 • Vukašin Obradović (foto: Perica Gunjić)
  Proglas za slobodu medija

  Izbor više ne postoji

  Novinari, predstavnici medija, organizacija civilnog društva i građani okupili su se u Beogradu u organizaciji Grupe za slobodu medija i potpisali zajednički "Proglas o slobodi medija" koji sadrži osnove načina na koji žele da se bore za slobodu medija.