Registracija Prijava preko FB

Tema: Protesti

 • Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona (foto: Đorđe Đoković)
  Treći protest "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona"

  "Patriotizam je ostati u ovoj zemlji"

  "Moramo šetati i to ne samo protiv ove vlasti, nego i protiv sledeće i svake vlasti koja se drzne da zloupotrebi ovu državu, jer to je naša država i moraju da znaju da mi njih plaćamo", poručio je mladi slikar i pisac Luka Tripković, večeras na protestu "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona".

 • Protestna šetnja 1 od 5 miliona (foto: Đorđe Đoković)
  Na Desankinom vencu okupljanje, potom šetnja

  Treća protestna šetnja "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona"

  Treći protest "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" i večeras na Desankinom vencu. Govoriće general Sreto Malinović i Luka Tripković, slikar i pisac. Članovi Odbora advokata Valjevo podržavaju građane u "opravdanim protestima koji traju u Republici Srbiji".

 • Protestna šetnja 1 od 5 miliona (foto: Đorđe Đoković)
  Drugi protest u Valjevu "1 od 5 miliona"

  "Skidam kapu pred vama koji ste izašli bez straha"

  Sinoć je u Valjevu organizovan drugi protestni skup, a potom i protestna šetnja "1 od 5 miliona - Valjevo bez straha". Protestima građani iskazuju svoje nezadovoljstvo stanjem u državi i društvu. Na čelu kolone u kojoj je bilo oko 1500 ljudi, bili su student!

 • Protest 1 od 5 u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Na Desankinom vencu od 18 časova

  Druga protestna šetnja “1 od 5 miliona”

  Drugi protestni skup i šetnja "1 od 5 miliona – Valjevo bez straha" održaće se večeras sa početkom u 18 časova na Desankinom vencu. "Treba nam promena, ne zamena. Na svim nivoima vlasti", poručuju organizatori protesta. Večeras će se šetati ulicama Vojvode Mišića, Pantićevom do Uzun Mirkove, Karađorđevom do Gradskog trga.

 • Građanski protest Jedan od pet miliona (foto: Đorđe Đoković)
  I u Valjevu građanski protest "Jedan od pet miliona"

  "Vučić je na oproštajnoj turneji"

  Pod sloganom "Valjevo bez straha" večeras je i Valjevu počeo građanski protest "Jedan od pet miliona", na kome je bilo preko hiljadu ljudi. "Probuđeni narod traži ne bolje jer od ovog danas sve je bolje, nego normalno! Zato svi na ulice, svi na trgove, do pobede", pozvao je beogradski novinar Srđan Škoro.

 • Desankin venac (foto: Đorđe Đoković)
  Građanski protest

  "Jedan od pet miliona" večeras i u Valjevu

  Prvi protest “Jedan od pet miliona” u Valjevu biće održan večeras od 18 časova na Desankinom vencu. Glavni zahtevi prvog protestnog skupa u našem gradu biće odlazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića.

 • Ljubomir Bradić na protestu boraca (foto: Đorđe Đoković)
  Protest na Gradskom trgu uz incidente

  Borci traže ostavku gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića

  Na današnjem protestu u organizaciji boraca došlo je do incidenata i verbalnog sukoba zbog kojih je reagovala policija. Nekoliko boraca privedeno je u Policijsku upravu zbog, kako nam je nezvanično rečeno, pokušaja da uzmu telefon licu koje je snimalo skup, a predstavilo se kao novinar.

 • Gradski trg (foto: Đorđe Đoković)
  U organizaciji Udruženje boraca

  Protestni skup na Gradskom trgu i šetnja

  Udruženje boraca rata od 1990. godine danas od 14 časova organizuje protestni skup na Gradskom trgu i šetnju do Uzun Mirkove ulice.Traže ostavku gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića, redovnu isplatu ratnih dnevnica, pare za tužbe za diskriminaciju, pare za borce od 1990. godine za diskriminaciju, opstanak rada Udruženja, i lečenje boraca i njihovih porodica.

 • Valjevski rezevisti na krovu Udruženja (foto: Đorđe Đoković)
  Štrajkuju zbog neispunjenih obećanja

  Rezervisti na krovu Udruženja

  Valjevski rezervisti su danas radikalizovali protest tako što su se njih četvorica popela na krov zgrade Udruženja boraca rata od 1990. godine, koja se nalazi u centru Valjeva. Oni su se na ovaj vid štajka odlučili nezadovoljni zbg toga što nisu ispunjena sva obećanja data prilikom prethodnog štrajka glađu od 5. do 13. avgusta.

 • Blokada duplih traka kod obilaznice (foto: Đorđe Đoković)
  Protest zbog visokih cena goriva

  Blokada "duplih traka" kod obilaznice

  Vozači u Valjevu su danas blokirali saobraćaj na sat vremena u znak protesta zbog visokih cena goriva. Vozila su zaustavljena oko 17 časova na "duplim trakama" u oba smera na raskrsnici prema obilaznici.