Valjevo protiv nasilja (foto: Kolubarske.rs)
Valjevo protiv nasilja (foto: Kolubarske.rs)
17.08.2023, 09:09

Deseti protest "Valjevo protiv nasilja"

č: | fb:

Deseti protestni skup "Valjevo protiv nasilja" biće održan u četvrtak 17. avgusta 2023. godine, sa početkom u 19 časova, na Gradskom trgu.

 

Prema najavi organizatora, građanima će se obratiti Hanibal Kovač, novinar i publicista, Aleksandra Bulatović, doktor kriminologije i Milan Caci Mihailović, dramski umetnik.

 

Nakon obraćanja govornika krenuće se u još jednu protestnu šetnju gradskim ulicama.

 

Po završetku protestne šetnje, u organizaciji Valjevskog pokreta otpora, u letnjoj bašti kafe bara "Laki Beut", sa početkom u 20.30 časova, biće održana promocija knjige Hanibala Kovača "Kamo sutra", na kojoj će biti gosti Draža Petrović, glavni i odgovorni urednik lista "Danas" i Dragan Eraković, zamenik glavnog i odgovornog urednika "Podrinskih novina".

 

"Naš grad i dalje ponosno nosi barjak Slobode cele Srbije! Nema nazad!", poručuje, u pozivu za deseti građanski protest "Valjevo protiv nasilja", Valjevski pokret otpora, koji je tehnički organizator.

 

Aktuelno

Film Sunce mamino  (foto: )
Kultura Pre 7 sati 43 minuta

"Sunce mamino" ovog vikenda u valjevskom bioskopu

Igrani film "Sunce mamino", u režiji Koste Đorđevića, na repertoaru valjevskog bioskopa "85" ovog i narednog vikenda od 20 časova. Priča prati zbunjenog i pomalo neprilagođenog šesnaestogodinjeg...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 7 sati 42 minuta

Osumnjičeni za krađe

Policija je uhapsila muškarce iz Šapca i Rume jer su, kako se sumnja, tokom januara i februara, više puta provalili u krug kamenoloma u mestu Kozličić. Vrednost ukradene robe procenjuje se na 2,8...