Valjevo protiv nasilja (foto: Kolubarske.rs)
Valjevo protiv nasilja (foto: Kolubarske.rs)
10.08.2023, 09:29

Deveti protest "Valjevo protiv nasilja"

č: | fb:

Deveti protestni skup "Valjevo protiv nasilja" biće održan u četvrtak 10. avgusta 2023. godine, sa početkom u 20 časova, na Gradskom trgu.

 

Prema najavi organizatora, građanima će se obratiti Zoran Vuletić, predsednik Građanskog demokratskog foruma, Rade Radovanović, novinar i dramski pisac i Petar Đurić, ispred pokreta "Ćale, ovo je za tebe".

 

Trebalo je da govori i Željko Pejčić, momak iz Bačke Palanke, koji je odlučno rekao ne nasilju u njegovom gradu, međutim, prema rečima organizatora, Pejčić je odustao, a njegova poruka biće preneta Valjevcima na večerašnjem skupu.

 

Nakon obraćanja govornika krenuće se u još jednu protestnu šetnju gradskim ulicama.

 

"Naš grad i dalje ponosno nosi barjak Slobode cele Srbije! Ponesite vaše pištaljke, trube, bubnjeve... Da nas bolje čuju! Ponesite vaše transparente... Da nas bolje vide! nema nazad!", poručuje, u pozivu za deveti građanski protest "Valjevo protiv nasilja", Valjevski pokret otpora, koji je tehnički organizator.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 17 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 6 komentara