Pionirke ŽOK Srbijanka 014 (foto: Milovan Rakić)
Pionirke ŽOK Srbijanka 014 (foto: Milovan Rakić)
31.12.2016, 08:55

Pionirke ŽOK Srbijanka 014 osvojile prvo mesto

č: | fb:

Pionirke ŽOK Srbijanka 014 su osvojile prvo mesto na tradicionalnom pionirskom Novogodišnjem festivalu odbojke u Novom Sadu koje je održano po sedmi put. 

 

Posle tri dana takmičenja, odigranih devet utakmica i sa skorom od sedam pobeda i dva poraza devojčice Srbijanke014 su se popele na najviši stepenik postolja od 19 ekipa koliko je ukupno učestvovalo na tunriru. 

 

Poslednjeg dana takmičenja u polufinalu i finalu Valjevke su bile više nego superiorne, nisu dopustile protivnicama da priđu ni blizu, maksimalnim rezultatima 2:0 pobedile su ekipe ŽOK Spartaka iz Subotice, a onda u finalu ekipu OK Sterije(Beograd). 

 

Nagrada za najboljeg igrača turnira takođe je otišla za Valjevo, a dobila je mlada i perspektivna Ivana Jerinić koja je na pravi način kroz ceo turnir vodila svoju ekipu ka zacrtanom cilju. 

 

Za Srbijanku 014 na ovom turniru su nastupale: Milica Živković, Maša Đedović, Kristina Milutinović, Anđela Matković, Dunja Đurdjević, Jana Stevanović, Marija Jović, Kaća Babović, Ivana Jerinić, Anđela Lakićević, Jelena Novokmet, Marija Doksas, Kristina Simović, trener Radovan Stojanović.

 

Aktuelno