VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valjevo)
28.01.2018, 09:01

Kotorani bolji u Budvi

č: | fb:
Cattaro je sinoć, u prvom kolu nastavka prvenstva u Regionalnoj A-2 ligi, pobedio VK Valjevo sa 12:11 (3:3, 5:4, 2:4, 2:0). Na Gradskom bazenu u Budvi viđen je zanimljiv vaterpolo sa dosta rezultatskih preokreta.
 
 
Kotorani su nastojali da se revanširaju za startni poraz u Petnici, Valjevci se ni jednog trenutka nisu predavali. Odluka je pala u poslednjoj četvrtini, koju su domaći dobili sa 2:0, i vođstvo gostiju od 11:10 preokrenuli u konačnih 12:11 u svju korist.
 
 
Golove za VK Valjevo postigli su Radulović, Bosić, Filipović i Mirković po 2, te Gligorijević, Stanić i Rackov po 1. Strelci za Kotorane bili su Milaš 4, Vušković 3, Dončić i Perković po 2, Vujović 1. Gol Valjevaca branio je Spasojević, a u sastavu su se našli i Arsenović, Lukić, golman Brakočević, Đorđević, Dan, Matović...
 
 
Valjevci su imali manje osvojenih a više izgubljenih lopti, slabiju realizaciju igrača više, nijedan gol nisu dali iz kontre, ni jednom nisu osvojili loptu u plivanju na počecima četvrtine. Imali su bolji procenat šuta, golman je imao veći učinak od domaćeg vratara, obe ekipe iskoristile su po jedan peterac.
 
 
Prilika da se prekine serija poraza valjevskim vaterpolistima pruža se u narednom kolu, kada u Petnici dočekuju Zadrane, koje su u prvom delu dobili u gostima.
 
 
 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 18 sati 23 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 21 sati 12 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.