Gvozdenović i Jeremić (foto: Đorđe Đoković)
Gvozdenović i Jeremić (foto: Đorđe Đoković)
24.06.2016, 12:19

Gradonačelnik će imati tri pomoćnika i šefa kabineta

č: | fb:

Novoizabrani gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović imaće tri pomoćnika i jednog šefa kabineta. Šefa kabineta imaće i novoizabrani zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić, što je novina u odnosu na prethodno rukovodstvo Grada.

 

Gradonačelniku će pomagati poreski inspektor Saša Simić i diplomirani ekonomista Miroslav Pimić, obojica iz SNS-a, i dosadašnji gradonačelnik Stanko Terzić iz SPS-a, koji će na mestu pomoćnika gradonačelnika biti nekoliko meseci do odlaska u penziju.

Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović danas je potpisao rešenje o postavljenju pomoćnika, koji će na svojim novim radnim mestima biti već od ponedeljka, potvrđeno je Kolubarskim.rs u Gradskoj upravi.

Slobodan Gvozdenović je planirao da ima pet pomoćnika, međutim, to nije podržao Izvršni odbor SNS-a. Prema Statutu Grada Valjeva gradonačelnik može da ima maksimalno pet pomoćnika, a prethodni gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić je imao dva pomoćnika.

 

Novoizbrano gradsko rukovodstvo, za razliku od prethodnog, imaće i šefove kabineta. Za gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića operativne, organizacione i stručne poslove obavljaće Borko Aleksić, diplomirani DIF-ovac, dok će šef kabineta zamenika gradonečelnika Dragana Jeremića biti Aleksandra Tomić, koja je diplomirala na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

 

Aktuelno