Gosti na proslavi Dana Velenja (foto: FB Velenje)
Gosti na proslavi Dana Velenja (foto: FB Velenje)
21.09.2016, 05:28

Gradonačelnik, zamenik i savetnica

č: | fb:

Gradonačelnik Slobodan Gvozdenović, njegov zamenik Dragan Jeremić i savetnica Gorica Božić, boravili su u slovenačkom Velenju, koji je u ponedeljak proslavio Dan grada, saznajemo sa FB stranice Velenja.

 

Među gostima su, pored delegacije Valjeva, bili predstavnici gradova sa kojima ovaj slovenački grad ima dugogodišnju saradnju - Banja Luka, Lukavac, Pljevlja, Vranje i Prievidze.

FB stranica Velenja

FB stranica Velenja

Vest o obeležavanju Dana grada objavljena je na FB stranici Velenja, gde je napisano da je gradonačelnik Bojan Kontič priredio prijem za goste iz partnerskih i prijateljskih gradova. Među nabrojanim gostima je i delegacija Valjeva, koju su, kako je napisano, predstavljali gradonačelnik Slobodan Gvozdenović, zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić i savetnica Gorica Božić.

 

Gosti su prisustvovali svečanoj akademiji na kojoj su dodeljena najviša priznanja Velenja. Vranjske novine juče pišu da je, na svečanosti povodom Dana Velenja, gradu Vranju uručena plaketa. Vranjske prenose izjavu gradonačelnika Slobodana Milenkovića da je boravak u Velenju "bila prilika i za razgovor o produbljivanju odnosa, koji će se ogledati kroz realizaciju brojnih projekata".

 

Plaketa za Vranje

Plaketa za Vranje (Foto: Vranjske)

U Gradskoj upravi o ovoj poseti ćute, tako da smo ostali uskraćeni za informaciju o boravku delegacije Valjeva u Velenju, kao i za odgovor na pitanje od kada i na osnovu koje odluke Grad ima savetnicu.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 29 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...