Ujedinjeno Valjevo može (predaja liste)
Ujedinjeno Valjevo može (predaja liste)
01.05.2024, 07:00

Koalicija “Ujedinjeno Valjevo može” predala izbornu listu – Ivan Manić prvi

č: | fb:

Koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" predala je Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu za lokalne izbore koji će biti održani 2. juna.

 

Prvo mesto na izbornoj listi "Svanuće – Ujedinjeno Valjevo može", koju čini 51 kandidat iz šest partija, zauzima Ivan Manić, profesor engleskog jezika i književnosti, koji je kandidat za gradonačelnika.

 

Manić je poručio da će Valjevu svanuti, da će se posle 2. juna o Valjevu odlučivati u Valjevu i da se koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" obavezuje na odgovornost, zakonitost i javnost rada.

 

"Danas nemamo ništa sem optimizma da je dugotrajan proces ujedinjenja valjevske opozicije ovaploćen u jednom ovakvom danu u kojem predajmo potpise podrške našoj listi za lokalne izbore u Valjevu. Možda je i ovaj vetar koji danas duva u Valjevu, a nije karakterističan za naš grad, dobra simbolika i pre svega početak jednog novog perioda u kome bi 'sVAnuće' trebalo da pokaže Valjevkama i Valjevcima da sve ovo što radimo, radimo zato što volimo ovaj grad, zato što smo u njemu rođeni i u njemu živimo sa našim porodicama. Ujedinićemo Valjevo jer ovom gradu nikada nije bilo potrebnije jedinstvo svih građana. Uvereni smo u uspeh na izborima 2. juna", poručio je Manić i pozvao sugrađane da izađu na biralište i glasaju za "Svanuće".

 

Prvih šest mesta na izbornoj listi "Svanuće – Ujedinjeno Valjevo može" zauzima po jedan kandidat iz svake partije članice koalicije - Zeleno-levi front (ZLF), Stranka slobode i pravde (SSP), Novi DSS, Novo lice Srbije (NLS), Narodni pokret Srbije (NPS) i Demokratska stranka (DS). Prvi na listi je Ivan Manić (ZLF), slede Gordan Milosavljević (SSP), Marko Nikolić (Novi DSS), Jelena Đuranović (NLS), Jasmina Milićević (NPS), Nemanja Jakovljević (DS).

 

Na izbonoj listi su ravnopravno zastupljeni kandidati svih šest partija članica koalicije "Ujedinjeno Valjevo može".

 

Aktuelno

Rezervoar  (foto: JKP Vodovod)
Saopštenje Pre 5 sati 23 minuta

Rešen problem vodosnabdevanja Divčibara

Na Divčibarama su završeni radovi na izgradnji vodovodne mreže i novog rezervoara, čime je rešeno pitanje vodosnabdevanja. Trenutno se ispituje mreža i dok sve ne bude završeno na snazi je da se...  · 2 komentara