Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
03.10.2016, 08:00

Uhapšeni navijači Radničkog

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je u subotu šestoricu navijača Radničkog iz Kragujevca zbog toga što su napali jednog mladića iz Valjeva i ometali rad službenih lica.

Prema nezvaničnim informacijama, trojica navijača pripadnika grupe "Crveni đavoli" terete se da su pre početka utakmice između FK Budućnost-Krušik i kragujevačkog Radničkog, ispred prodavnice Europrom u Gradcu, naterala mladića iz Valjeva da skine majicu sa natpisom "Paok", a nakon toga zadala mu više udaraca po telu.

 

Policija je brzo identifikovala nasilnike, a prilikom njihovog hapšenja na Krušikovom stadionu, trojicu mladića pokušale su da zaštite kolege pripadnici grupe "Crveni đavali".

Valjevska policija je, pored trojice mladića koja se sumnjiče za krivično delo nasilničko ponašanje, uhapsila još trojicu navijača koji se sumnjiče za ometanje pripadnika policije u obavljanju službene dužnosti. Ceo slučaj su zabeležile i policijske kamere.

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 3 sati

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...