VIPOS (foto: Đorđe Đoković)
VIPOS (foto: Đorđe Đoković)
04.10.2016, 14:29

Urađen novi ulaz sa rampom, adaptiran hol

č: | fb:

Visoka poslovna škola strukovnih studija dobila je novi izgled nakon završetka radova na ulazu u zgradu gde je izgrađena rampa za osobe sa invaliditetom, adaptaciji hola u prizemlju, kao i radova na sanaciji vodovodne i kanalizacione mreže u toaletima škole.

 

Ovi radovi koštali su 8,5 miliona dinara, po projektima VIPOS-a koje je prihvatilo Ministarstvo prosvete Srbije i odobrilo novac, dok je deo radova finansirala Škola iz sopstvenih sredstava.

 

Hol

Hol (Foto: Đorđe Đoković)

Hol

Hol (Foto: Đorđe Đoković)

Kompletan enterijer prizemlja valjevske visoke državne škole sada je savremeno i adekvatno uređen, pošto su postavljeni novi podovi i zidovi, a formirana je i nova prostorija Studentske službe i skriptarnice. Dva nova ulaza u zgradu VIPOS-a sa pokretnim vratima obezbeđuju uštedu toplotne energije i energetsku efikasnost objekta, dok spajanjem Studentske službe i skriptarnice u jednu prostoriju, osim prijatnog i lepšteg prostora, Škola je rešila i problem manjka zaposlenih.

 

Izvođač radova bilo je valjevsko Preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom DES, koje je posao dobilo na tenderu u junu i radove okončalo u predviđenom roku od dva meseca.

 

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 3 sati 44 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...