Market Žinasa (foto: Kolubarske.rs)
Market Žinasa (foto: Kolubarske.rs)
29.12.2016, 10:23

Humanitarna akcija “Korpa solidarnosti”

č: | fb:

Pred Novogodišnje i Božićne praznike novoformirani Rotaract klub Valjevo, u saradnji sa marketom ,,Žinasa”, organizuje svoju prvu humanitarnu akciju "Korpa solidarnosti" namenjenu socijalo ugroženim porodicama valjevskog kraja.

 

Akcija pod sloganom "Ako želiš da pomogneš - MOŽEŠ!" počinje danas i trajaće do 31. decembra u supermarketu "Žinasa" u Ulici Prote Mateje. Prikupljaće se osnovne životne namirnice, slatkiši, kao i sredstva za ličnu higijenu, a paketi će biti poklonjeni valjevskim porodicama sa lošijim materijalnim položajem.

Svi koji žele da učestvuju u akciji, nakon obaveljene kupovine, artikle namenjene za naše sugrađane koji žive u teškim uslovima, moći će da ostave u označeni boks na izlazu iz objekta. Poziv je upućen svima, da u skladu sa svojim mogućnostima učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Rotarakt klub Valjevo i "Žinasa", osim što su organizatori ove humanitarne akcije, takođe će donirati proizvode.

 

Rotarakt klub Valjevo

Rotarakt klub Valjevo (Foto: Kolubarske.rs)

Rotarakt klub Valjevo je zvanično osnovan 27. novembra ove godine, okuplja mlade ljude od 18 do 30 godina, različitih profesija – od studenata, doktoranata na prestižnim evropskim univerzitetima do zaposlenih u kompanijama privatnog i javnog sektora – koji svoju energiju, znanje i angažovanje žele da usmere ka realizaciji projekata i akcija koje će biti od koristi našoj zajednici.

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 sati 25 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...