Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
15.07.2017, 08:46

Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" i za Grad Valjevo

č: | fb:

Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" uručeno je juče u Valjevu preduzećima i pojedincima za doprinos razvoju Kolubarskog i Mačvanskog okruga, kao i Srbije u celini.

Priznanje za Grad Valjevo

Priznanje za Grad Valjevo (Foto: Kolubarske.rs)

Među 17 dobitnika je Grad Valjevo, kao najuspešnija lokalna samouprava u regionu, manastir Lelić za očuvanje duhovnosti, Mladen Petković, direktor HK Krušik kao najmenadžer u regionu.

 

Od kompanija koje posluju u Valjevu priznanje su dobili GP Ingrap-omni Beograd kao najbolje preduzeću u regionu, Valjevska pivara kao lider održivog razvoja, Gorenje za investicije i nove tehnologije i Vega kao najbolje srednje preduzeće, dok je valjevsko komunalno preduzeće Vidrak dobitnik priznanja kao najbolje preduzeće u javnom sektoru.


Među dobitnicima su i Ljubinko Đokić, pomoćniku gradonačelnika Loznice  za doprinos razvoju Loznice, Gordana Tešanović poljoprivrednica najžena u biznisu, preduzeće "Joma plast" Osečina za poslovnu i tržišnu pozicioniranost, "EP Belt" Loznica za strategiju razvoja, "Domaćica 014" za najbolji brend knedlu sa šljivama.

 

Priznanja su dodeljena i "Pejak Handel" Banja Koviljača kao najboljem partenru, GP "Opek" Loznica za kvalitet proizvoda i usluga, preduzeću Agranela kao najboljem malom preduzeću i "Nelli" Loznica za najdinamičniji razvoj.

Dodela priznanja Кapetan Miša Anastasijević

Dodela priznanja Кapetan Miša Anastasijević (Foto: Kolubarske.rs)

Nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" je godišnja nagrada koja se dodeljuje najuspešnijim pojedincima, preduzetnicima i institucijama za sve regione u Srbiji u okviru projekta "Put ka vrhu" čiji je cilj da podstiče i afirmiše preduzetništvo u Srbiji, a koji realizuju Univerzitet u Novom Sadu i Media Invent, uz pomoć Privredne komore Vojvodine i regionalnih privrednih komora, dok je TV Novi Sad medijski pokrovitelj.

 

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 3 sati 16 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...