Registracija Prijava preko FB

Tema: nagrada

 • Aleksandar Rajevac i Mladen Šarčević (foto: Branko Petrović)
  Ministarstva prosvete dodelilo

  Valjevskoj pivari priznanje za Kros RTS-a

  Valjevska pivara je među dobitnicima priznanja koji su dali poseban doprinos za realizaciju ovogodišnjeg Krosa RTS-a. Valjevski najstariji kolektiv već pet godina podržava Kros RTS-a u okviru društvene odgovornosti kompanije. Direktoru Aleksandru Rajevcu priznanje je uručio ministar prosvete Mleden Šarčević.

 • Zavod za javno zdravlje (foto: Đorđe Đoković)
  Najviše odlikovanje Eparhije valjevske

  Orden Svetog Vladike Nikolaja dodeljen Zavodu za javno zdravlje

  Orden Svetog Vladike Nikolaja zaposlenima u Zavodu za javno zdravlje "za sva dobra koja čine našem narodu i na delu iskazanu ljubav prema Crkvi" uručio je Episkop valjevski Milutin, objavlljeno je na sajtu Eparhije valjevske.

 • Violeta Milošević i Stevan Tontić (foto: Dragan Krunić)
  Za najbolju putopisnu knjigu

  Stevanu Tontiću uručena nagrada "Ljubomir P. Nenadović"

  Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolju putopisnu knjigu na srpskom jeziku u 2018. godini uručena je danas u Brankovini ovogodišnjem dobitniku književniku Stevanu Tontiću za delo "Ta mjesta". "Ovo je za mene posebno lep dan u Brankovini, koja se, uz Nenadoviće, diči kao rodno mesto i najveće srpske pesnikinje", rekao je Steva Tontić.

 • Dobitnici priznanja Kapetan Miša Anastasijević (foto: Željko Maksić)
  Među 19 dobitnika, šestoro iz Valjeva i opština Mionica

  Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević"

  Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" uručeno je danas u Valjevu. Među dobitnicima je šest firmi i pojedinaca iz Valjeva, opština Mionica i jedno preduzeće iz Uba. Domaćin svečanosti bila je Poljoprivredna škola.

 • Aleksandar Rajevac i nagrađeni učenici (foto: Đorđe Đoković)
  I ove godine Pivara darovala

  Laptop računari za uspešne srednjoškolce

  Valjevska pivara je i ove godine nagradila najbolje valjevske srednjoškolace, poklonivši im laptop računar. "Želimo da njihov trud i rad vrednujemo, da istaknemo da je obrazovanje nešto što je bitno, nešto što je najvrednije i najvažnije u životu", rekao je Aleksandar Rajevac, direktor Valljevske pivare.

 • Ana Ristović (foto: Đorđe Đoković)
  U Brankovini dodeljena nagrada za ukupan doprinos srpskoj poeziji

  Ana Ristović dobitnica nagrade "Desanka Maksimović"

  Pesnikinja Ana Ristović iz Beograda dobitnica je ovogodišnje književne nagrade "Desanka Maksimović". Nagrada je po 25. put uručena juče u Brankovini na rođendan Desanke Maksimović.

 • Boško Vučurević i Aleksandar Rajevac (foto: Branko Petrović)
  Najbolji u kategoriji lider društvene odgovornosti

  Aleksandru Rajevcu priznanje "Kapetan Miša Anastasijević"

  Direktor Valjevske pivare Aleksandar Rajevac je dobitnik nacionalnog priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" u kategoriji lider društvene odgovornosti. Priznajnje je dobilo 25 najuspešnijih pojedinaca, preduzetnika i institucija, koji su doprineli afirmaciji privrednog i društvenog stvaralaštva Srbije,

 • Matija Nastasić (foto: Đorđe Đoković)
  Matija Nastasić počasni građanin Valjeva

  “Veliko priznanje i velika cast"

  "Verujem da je san svakog Valjevca da jednog dana postane počasni građanin svog grada. Meni se taj san ispunio", rekao je Matija Nastasić. Njemu je najveće priznanje Grada uručeno na svečanoj akademiji podvodom Dana grada.

 • Trg vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
  Dan grada Valjeva

  Svečana akademija i uručenje nagrada

  Povodom obeležavanja Dana Grada Valjeva danas će biti održana Svečana akademija u okviru koje će biti uručene godišnja nagrada pojedincima i kolektivima za ostvarene rezultate u prošloj godini i dodeljeno priznanje počasni građanin Valjeva Matiji Nastasiću.

 • Zlatna medalja za Poljoprivrednu školu
  Na Međunarodnom sajmu obrazovanja "Putokazi"

  Zlatna medalja za Poljoprivrednu školu

  Poljoprivredna škola sa domom učenika "Valjevo" nagrađena je Diplomom sa velikom zlatnom medaljom na Međunarodnom sajmu u Novom Sadu. U konkurnciji srednjih škola iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.