Registracija Prijava preko FB

Tema: nagrada

 • Ana Ristović (foto: Đorđe Đoković)
  U Brankovini dodeljena nagrada za ukupan doprinos srpskoj poeziji

  Ana Ristović dobitnica nagrade "Desanka Maksimović"

  Pesnikinja Ana Ristović iz Beograda dobitnica je ovogodišnje književne nagrade "Desanka Maksimović". Nagrada je po 25. put uručena juče u Brankovini na rođendan Desanke Maksimović.

 • Boško Vučurević i Aleksandar Rajevac (foto: Branko Petrović)
  Najbolji u kategoriji lider društvene odgovornosti

  Aleksandru Rajevcu priznanje "Kapetan Miša Anastasijević"

  Direktor Valjevske pivare Aleksandar Rajevac je dobitnik nacionalnog priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" u kategoriji lider društvene odgovornosti. Priznajnje je dobilo 25 najuspešnijih pojedinaca, preduzetnika i institucija, koji su doprineli afirmaciji privrednog i društvenog stvaralaštva Srbije,

 • Matija Nastasić (foto: Đorđe Đoković)
  Matija Nastasić počasni građanin Valjeva

  “Veliko priznanje i velika cast"

  "Verujem da je san svakog Valjevca da jednog dana postane počasni građanin svog grada. Meni se taj san ispunio", rekao je Matija Nastasić. Njemu je najveće priznanje Grada uručeno na svečanoj akademiji podvodom Dana grada.

 • Trg vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
  Dan grada Valjeva

  Svečana akademija i uručenje nagrada

  Povodom obeležavanja Dana Grada Valjeva danas će biti održana Svečana akademija u okviru koje će biti uručene godišnja nagrada pojedincima i kolektivima za ostvarene rezultate u prošloj godini i dodeljeno priznanje počasni građanin Valjeva Matiji Nastasiću.

 • Zlatna medalja za Poljoprivrednu školu
  Na Međunarodnom sajmu obrazovanja "Putokazi"

  Zlatna medalja za Poljoprivrednu školu

  Poljoprivredna škola sa domom učenika "Valjevo" nagrađena je Diplomom sa velikom zlatnom medaljom na Međunarodnom sajmu u Novom Sadu. U konkurnciji srednjih škola iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

 • Rajevcu uručeno priznanje (foto: valjevskapivara.rs)
  Među dobitnicima priznanja po glasovima potrošača

  Valjevsko pivo u dobrom društvu

  U konkurenciji 780 domaćih proizvoda i brendova, ove godine među najboljima je i Valjevsko pivo, koje je pobednik internet glasanja. "Ovo priznanje nam je najdraže zbog toga što dolazi direktno od potrošača", rekao je Aleksandar Rajevac, direktor Valjevske pivare.

 • Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Ove godine bez nagrade za tri oblasti

  Poznati kandidati za godišnju nagradu Valjeva

  Gradska komisija je predložila dobitnike godišnje nagrade Grada Valjeva za 11 od 14 oblasti. O predlozima će se izjašnjavavati odbornici na sednici Skupštine grada koja će biti održana 16. marta, dok će nagrade biti uručene 20. marta na svečanoj akademiji povodom Dana grada.

 • Valjevska pivara (foto: Đorđe Đoković)
  Za omiljene domaće proizvode i brendove

  Nagrada "Moj izbor" za Valjevsko pivo

  Nagrada "Moj izbor" za omiljene domaće proizvode i brendove pripala je Valjevkoj pivari kao "Pobedniku internet glasanja". Od 780 brendova, u prvom krugu glasanja na internetu, Valjevsko pivo je osvojilo najviše glasova. Priznanje će biti uručeno 27. februara u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

 • Aleksandar Rajevac i Radovan Pejanović (foto: Branko Petrović)
  Još jedno priznanje

  Valjevskoj pivari priznanje “Lider održivog razvoja”

  Valjevska pivara je dobitnik priznanja "Lider održivog razvoja Podunavskog regiona", koje je uručeno direktru Aleksandru Rajevcu na šestom Dunavskom biznis forumu, održanom u Novom Sadu. Kako je obrazloženo, nagrada je dodeljena za "kontinuirani i efikasan rad sa pozitivnom tendencijom unapređenja prekogranične saradnje i poslovanja".

 • Simon Kumer, Zorica Markovic i Drago Krenker (foto: Gorenje)
  U kompaniji Gorenje u Valjevu

  Jubilarni šestmilioniti frižider poklonjen radnici

  Fabrika rashladnih aparata Gorenje Valjevo proizvela je šestmilioniti frižider. Kompanija je odlučila da taj jubilarni frižider ne ide u prodaju, već da ga pokloni Zorici Marković, radnici koja radi na sastavu kućišta.