Registracija Prijava preko FB

Tema: nagrada

 • Gle! Bedeker jednog lakomislenog Kanta (foto: Kolubarske.rs)
  Za putopis "Gle! Bedeker jednog lakomislenog Kanta“

  Laslo Blašković dobitnik nagrade "Ljubomir P. Nenadović"

  Dobitnik nagrade "Ljubomir P. Nenadović" za najbolju putopisnu knjigu na srpskom jeziku u 2017. godini je Laslo Blašković, za putopis "Gle! Bedeker jednog lakomislenog Kanta". Ovogodišnjem laureatu nagrada će biti uručena u utorak, 19. septembra u 12 časova u Brankovini kada će žiri obrazložiti svoju odluku.

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Među 17 nagrađenih

  Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" i za Grad Valjevo

  Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" uručeno je juče u Valjevu preduzećima i pojedincima za doprinos razvoju Kolubarskog i Mačvanskog okruga, kao i Srbije u celini. Među 17 dobitnika je Grad Valjevo, kao najuspešnija lokalna samouprava u regionu.

 • Uručenje poklona i donacije
  Valjevska pivara donirala računare i novac

  "Znanje i rad uvek se isplate"

  U Valjevskoj pivari, uz moto "znanje i rad se uvek isplate", uručeni su laptop računari istaknutim učenicima valjevskih srednjih škola i donacija od 200.000 dinara Modernoj galeriji Valjevo.

 • Stanku Ješiću uručena nagrada (foto: Mass Media International )
  Sa Stankom Ješićem o nagradi Biznis partner

  Vega dobila najcenjenije priznanje u poslovnom svetu

  Valjevska kompanija Vega dobitnik je prestižne nagrade Biznis partner 2017, čime je svrstana među 44 najuspešnije kompanije iz deset zemalja regiona. Dobitnicima je ovo priznanje posebno značajno jer dolazi od poslovnih partnera, koji biraju i ocenjuju firme sa kojima posluju, čulo se u hotelu Crowne Plaza u Beogradu na dodeli nagrade.

 • Vega (foto: Đorđe Đoković)
  Dodela večeras u Beogradu

  "Vega" dobitnik nagrade Biznis partner 2017

  Valjevska kompanija "Vega" je među ovogodišnjim dobitnicima prestižne nagrade Biznis partner 2017. Pored valjevske kompanije ovogodišnji laureati Regionalne nagrade Biznis Partner 2017 su Impol Slovenija, Plantaže Crna Gora, Igman Bosna i Hercegovina, Grupacija Zegin Makedonija, BioEnergy International Austrija, MOL Mađarska, Hellenic Petroleum Grčka, Končar Hrvatska, Telekom Srbija, Tarkett, Meggle, CBS International, IGB Automotive...  

 • Ostoja Prodanović (foto: Đorđe Đoković)
  Za doprinos razvoju bibliotekarstva

  Ostoji Prodanoviću nagrada “Đura Daničić”

  Višem bibliotekaru i nekadašnjem direktoru Matične biblioteke "Ljubomir Nenadović" u Valjevu, Ostoji Prodanoviću dodeljena je nagrada "Đura Daničić" za 2016. godinu. Ovo prestižno priznanje dodeljuje Zajednica matičnih biblioteka Srbije za celokupan doprinos razvoju bibliotekarstva i kulture Srbije i područja gde se neguje srpska kultura.

 • Milan Nenadić (foto: Đorđe Đoković)
  Uručena u Brankovini

  Milan Nenadić dobitnik nagrade "Desanka Maksimović"

  Pesnik Milan Nenadić dobitnik je ovogodišnje književne nagrade "Desanka Maksimović", koju dodeljuje njena zadužbina za ukupni doprinos srpskoj popeziji. Nagrada je uručena danas na Desankin rođendan u Brankovini.

 • Radovan Beli Marković (foto: Đorđe Đoković)
  Visoko odličje

  Radovanu Belom Markoviću nagrada "Zlatna knjiga"

  Književnik Radovan Beli Marković dobitnik je nagrade "Zlatna knjiga Biblioteke Matice srpske" za 2017. godinu. "Ozarena su, naime, sva tri moja lika: čitalački, kao i bibliotekarski, a svakako i lik u godine zašlog spisatelja koji je i sam štokakvih knjiga vekom napisao", rekao je za "Novosti", ovogodišnji laureat Radovan Beli Marković.

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Nagrada Grada

  Komisija predložila uspešne za deset od 14 oblasti

  Godišnja nagrada Grada Valjeva ove godine neće biti dodeljena za četiri od 14 oblasti, odlučila je gradska komisija za dodelu nagrada. Prema mišljenju članova komisije niko iz oblasti arhitektura, novinarstvo, humanost i zaštita životne sredine nije ostvario uspeh ili postigao značajan rezultat u prošloj godini da bi zavredeo nagradu koja se dodeljuje na Dan grada.

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Objavljen

  Poziv za godišnju nagradu grada

  Na sajtu Grada objavljeno je obaveštenje za godišnju nagradu grada Valjeva, koja će biti dodeljena pojedincu, grupi za zajedničko delo ili kolektivima za izuzetne rezultate ostvarene u različitim oblastima. Nagrade će biti uručene na Dan grada, 20. marta, a rok za podnošenje predloga je 24. februar.