Registracija Prijava preko FB

Tema: nagrada

 • Gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
  Društvo za srpski jezik i književnost Srbije

  Nagrade za učenike i profesore Valjevske gimnazije

  Profesorke Valjevske gimnazije Vera Vaš i Milena Milisavljević dobitnice su nagrade Društva za srpski jezik i književnost Srbije. One su jedine dve dobitnice ove nagrade u Kolubarskom okrugu.

 • Aleksandar Rajevac (foto: Đorđe Đoković)
  Priznanje Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

  Direktor Valjevske pivare dobitnik Svetosavske nagrade

  Direktor Valjevske pivare Aleksandar Rajevac dobitnik je Svetosavske nagrade za 2018. godinu. "Zahvaljujući Aleksandru Rajevcu, Valjevska pivara je postala primer društveno odgovornog preduzeća, koje prepoznaje značaj ulaganja u obrazovanje i daje podsticaj i drugim kompanijama", piše u odluci o dodeli Svetosavske nagrade direktoru Valjevske pivare..

 • Aleksandar Rajevac i Mladen Šarčević (foto: Branko Petrović)
  Ministarstva prosvete dodelilo

  Valjevskoj pivari priznanje za Kros RTS-a

  Valjevska pivara je među dobitnicima priznanja koji su dali poseban doprinos za realizaciju ovogodišnjeg Krosa RTS-a. Valjevski najstariji kolektiv već pet godina podržava Kros RTS-a u okviru društvene odgovornosti kompanije. Direktoru Aleksandru Rajevcu priznanje je uručio ministar prosvete Mleden Šarčević.

 • Zavod za javno zdravlje (foto: Đorđe Đoković)
  Najviše odlikovanje Eparhije valjevske

  Orden Svetog Vladike Nikolaja dodeljen Zavodu za javno zdravlje

  Orden Svetog Vladike Nikolaja zaposlenima u Zavodu za javno zdravlje "za sva dobra koja čine našem narodu i na delu iskazanu ljubav prema Crkvi" uručio je Episkop valjevski Milutin, objavlljeno je na sajtu Eparhije valjevske.

 • Violeta Milošević i Stevan Tontić (foto: Dragan Krunić)
  Za najbolju putopisnu knjigu

  Stevanu Tontiću uručena nagrada "Ljubomir P. Nenadović"

  Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolju putopisnu knjigu na srpskom jeziku u 2018. godini uručena je danas u Brankovini ovogodišnjem dobitniku književniku Stevanu Tontiću za delo "Ta mjesta". "Ovo je za mene posebno lep dan u Brankovini, koja se, uz Nenadoviće, diči kao rodno mesto i najveće srpske pesnikinje", rekao je Steva Tontić.

 • Dobitnici priznanja Kapetan Miša Anastasijević (foto: Željko Maksić)
  Među 19 dobitnika, šestoro iz Valjeva i opština Mionica

  Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević"

  Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" uručeno je danas u Valjevu. Među dobitnicima je šest firmi i pojedinaca iz Valjeva, opština Mionica i jedno preduzeće iz Uba. Domaćin svečanosti bila je Poljoprivredna škola.

 • Aleksandar Rajevac i nagrađeni učenici (foto: Đorđe Đoković)
  I ove godine Pivara darovala

  Laptop računari za uspešne srednjoškolce

  Valjevska pivara je i ove godine nagradila najbolje valjevske srednjoškolace, poklonivši im laptop računar. "Želimo da njihov trud i rad vrednujemo, da istaknemo da je obrazovanje nešto što je bitno, nešto što je najvrednije i najvažnije u životu", rekao je Aleksandar Rajevac, direktor Valljevske pivare.

 • Ana Ristović (foto: Đorđe Đoković)
  U Brankovini dodeljena nagrada za ukupan doprinos srpskoj poeziji

  Ana Ristović dobitnica nagrade "Desanka Maksimović"

  Pesnikinja Ana Ristović iz Beograda dobitnica je ovogodišnje književne nagrade "Desanka Maksimović". Nagrada je po 25. put uručena juče u Brankovini na rođendan Desanke Maksimović.

 • Boško Vučurević i Aleksandar Rajevac (foto: Branko Petrović)
  Najbolji u kategoriji lider društvene odgovornosti

  Aleksandru Rajevcu priznanje "Kapetan Miša Anastasijević"

  Direktor Valjevske pivare Aleksandar Rajevac je dobitnik nacionalnog priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" u kategoriji lider društvene odgovornosti. Priznajnje je dobilo 25 najuspešnijih pojedinaca, preduzetnika i institucija, koji su doprineli afirmaciji privrednog i društvenog stvaralaštva Srbije,

 • Matija Nastasić (foto: Đorđe Đoković)
  Matija Nastasić počasni građanin Valjeva

  “Veliko priznanje i velika cast"

  "Verujem da je san svakog Valjevca da jednog dana postane počasni građanin svog grada. Meni se taj san ispunio", rekao je Matija Nastasić. Njemu je najveće priznanje Grada uručeno na svečanoj akademiji podvodom Dana grada.