Registracija Prijava preko FB

Tema: nagrada

 • Radovan Beli Marković (foto: Đorđe Đoković)
  Visoko odličje

  Radovanu Belom Markoviću nagrada "Zlatna knjiga"

  Književnik Radovan Beli Marković dobitnik je nagrade "Zlatna knjiga Biblioteke Matice srpske" za 2017. godinu. "Ozarena su, naime, sva tri moja lika: čitalački, kao i bibliotekarski, a svakako i lik u godine zašlog spisatelja koji je i sam štokakvih knjiga vekom napisao", rekao je za "Novosti", ovogodišnji laureat Radovan Beli Marković.

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Nagrada Grada

  Komisija predložila uspešne za deset od 14 oblasti

  Godišnja nagrada Grada Valjeva ove godine neće biti dodeljena za četiri od 14 oblasti, odlučila je gradska komisija za dodelu nagrada. Prema mišljenju članova komisije niko iz oblasti arhitektura, novinarstvo, humanost i zaštita životne sredine nije ostvario uspeh ili postigao značajan rezultat u prošloj godini da bi zavredeo nagradu koja se dodeljuje na Dan grada.

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Objavljen

  Poziv za godišnju nagradu grada

  Na sajtu Grada objavljeno je obaveštenje za godišnju nagradu grada Valjeva, koja će biti dodeljena pojedincu, grupi za zajedničko delo ili kolektivima za izuzetne rezultate ostvarene u različitim oblastima. Nagrade će biti uručene na Dan grada, 20. marta, a rok za podnošenje predloga je 24. februar.

 • Mladen Šarčević i Darko Glišić (foto: Dragana Nedeljković)
  Za doprinos razvoju obrazovanja i vaspitanja u Srbiji

  Darko Glišić dobitnik Svetosavske nagrade

  Predsednik opštine Ub Darko Glišić ovogodišnji je laureat Svetosavske nagrade za posebne rezultate i doprinos razvoju obrazovanja i vaspitanja u Srbiji. Najviše priznanje Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja danas mu je uručio ministar Mladen Šarćević na svečanosti u Vladi Srbije, održanoj povodom obeležavanja Savindana, školske slave.

 • Dobitnici nagrada (foto: Đorđe Đoković)
  Najbolji sportisti u 2016. godini

  Dominacija odbojkaša VA 014

  Na svečanom delu Skupštine Gradskog sportskog saveza (GSS) Valjeva, koja je sinoć održana u svečanoj sali Valjevske gimnazije, proglašeni su najbolji sportisti u 2016. godini. Dominirao je OK VA 014 - najbolji sportski kolektiv, koji ima i najboljeg trenera Mirka Ristovića.

 • Veljko Uskoković i Anja Simunić (foto: www.novosti.rs)
  Novosti juče objavile vest

  Valjevski gimnazijalci nagrađeni u Francuskoj

  Valjevski gimnazijalci Anja Simunić i Veljko Uskoković nagrađeni su u Francuskoj za najbolje radove na temu o Prvom svetskom ratu, a priznanje im je uručeno proteklog vikenda na velikoj svečanosti u Gradskoj kući Pariza, objavile su Novosti.

 • Dobitnici godišnje nagrade RPK
  Na svečanoj sednici Skupštine komore

  Dodeljene nagrade Regionalne privredne komore

  Tradicionalne godišnje nagrade Regionalne privredne komore za Kolubarski i Mačvanski okrug dodeljene su danas u Valjevu. Od valjevskih preduzeća nagrade su dobili Komet, Elektrovolt, Preduzeće za puteve Valjevo, Valjevska pivara, dok je najbolji neto izvoznik Gorenje aparati za domaćinstvo. Najbolja žena preduzetnica u 2016. godini je Olga Mihajlović iz DZ Hemikal.

 • Marija Pantelic (foto: www.bosis.rs)
  Na konferenciji CSR forum u Beogradu

  Priznanje Bosisu za društveno odgovorno poslovanje

  Preduzeće Bosis iz Valjeva jedno je od 20 kompanija iz Srbije koje su ispunile kriterijume da se nađu na prvoj srpskoj CSR Indeks listi kompanija koje primenjuju principe društveno odgovornog poslovanja. Na konferenciji CSR forum u Beogradu u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje, Bosisu je uručen sertifikat kojim se potvrđuje da je način na koje ovo preduzeće posluje dobilo najvišu ocenu i da ispunjava kriterijume društveno odgovornog preduzeća.

 • Krušik (foto: Đorđe Đoković)
  Privredna komora dodelila

  "Krušiku" nagrada za 77 godina uspešnog poslovanja

  Valjevski "Krušik" dobitnik je jubilarne nagrade koju dodeljuje Privredna komora Srbije. Holding korporacija "Krušik" dobila je nagradu za 77 godina uspešnog poslovanja koju je direktoru valjevske vojne fabrike Mladenu Petkoviću uručio predsednik Skupštine Privredne komore Srbije Miloš Nenezić.

 • Dušan Arsenić (foto: Đorđe Đoković)
  Za karikaturu "Pinokiozacija"

  "Bronzani Pjer" za Dušana Arsenića

  Ovogodišnji "Bronzani Pjer" za karikaturu pripao je Dušanu Arseniću za karikaturu "Pinokiozacija" koja je objavljena u Kolubarskim.rs. Ovo značajno priznanje Arsenić je osvojio na prestižnom "49. Pjeru", konkursu za najbolju novinsku karikaturu, koji tradicionalno organizuje Kompanija "Novosti".