Registracija Prijava preko FB

Tema: nagrada

 • Veljko Uskoković i Anja Simunić (foto: www.novosti.rs)
  Novosti juče objavile vest

  Valjevski gimnazijalci nagrađeni u Francuskoj

  Valjevski gimnazijalci Anja Simunić i Veljko Uskoković nagrađeni su u Francuskoj za najbolje radove na temu o Prvom svetskom ratu, a priznanje im je uručeno proteklog vikenda na velikoj svečanosti u Gradskoj kući Pariza, objavile su Novosti.

 • Dobitnici godišnje nagrade RPK
  Na svečanoj sednici Skupštine komore

  Dodeljene nagrade Regionalne privredne komore

  Tradicionalne godišnje nagrade Regionalne privredne komore za Kolubarski i Mačvanski okrug dodeljene su danas u Valjevu. Od valjevskih preduzeća nagrade su dobili Komet, Elektrovolt, Preduzeće za puteve Valjevo, Valjevska pivara, dok je najbolji neto izvoznik Gorenje aparati za domaćinstvo. Najbolja žena preduzetnica u 2016. godini je Olga Mihajlović iz DZ Hemikal.

 • Marija Pantelic (foto: www.bosis.rs)
  Na konferenciji CSR forum u Beogradu

  Priznanje Bosisu za društveno odgovorno poslovanje

  Preduzeće Bosis iz Valjeva jedno je od 20 kompanija iz Srbije koje su ispunile kriterijume da se nađu na prvoj srpskoj CSR Indeks listi kompanija koje primenjuju principe društveno odgovornog poslovanja. Na konferenciji CSR forum u Beogradu u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje, Bosisu je uručen sertifikat kojim se potvrđuje da je način na koje ovo preduzeće posluje dobilo najvišu ocenu i da ispunjava kriterijume društveno odgovornog preduzeća.

 • Krušik (foto: Đorđe Đoković)
  Privredna komora dodelila

  "Krušiku" nagrada za 77 godina uspešnog poslovanja

  Valjevski "Krušik" dobitnik je jubilarne nagrade koju dodeljuje Privredna komora Srbije. Holding korporacija "Krušik" dobila je nagradu za 77 godina uspešnog poslovanja koju je direktoru valjevske vojne fabrike Mladenu Petkoviću uručio predsednik Skupštine Privredne komore Srbije Miloš Nenezić.

 • Dušan Arsenić (foto: Đorđe Đoković)
  Za karikaturu "Pinokiozacija"

  "Bronzani Pjer" za Dušana Arsenića

  Ovogodišnji "Bronzani Pjer" za karikaturu pripao je Dušanu Arseniću za karikaturu "Pinokiozacija" koja je objavljena u Kolubarskim.rs. Ovo značajno priznanje Arsenić je osvojio na prestižnom "49. Pjeru", konkursu za najbolju novinsku karikaturu, koji tradicionalno organizuje Kompanija "Novosti".

 • Dejan Davidović (foto: Agropress)
  Za doprinos u razvoju agrarnog novinarastva

  Nagrada za novinara Dejana Davidovića

  Novinar regionalne "Vujić televizije" Dejan Davidović dobitnik je nagrade za doprinos u razvoju agrarnog novinarastva, koju dodeljuje Udruženje novinara za poljoprivredu Agropress, pod pokroviteljstvom Grada Valjeva.

 • Krušik (foto: Đorđe Đoković)
  Svetsko priznanje za valjevsku fabriku

  "Krušiku" nagrada za posvećenost kvalitetu

  Valjevska fabrika "Krušik" ovogodišnji je dobitnik svetske nagrade za posvećenost kvalitetu u zlatnoj kategoriji i oni su jedino preduzeće iz Srbije kome je pripalo ovo priznanje.

 • Ljubomir Simović (foto: Đorđe Đoković)
  U Brankovini uručena nagrada za najbolju putopisnu knjigu

  Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" u rukama Ljubomira Simovića

  Ovogodišnji dobitnik nagrade "Ljubomir P. Nenadović" za najbolju putopisnu knjigu na srpskom jeziku je pesnik, akademik i dramski pisac Ljubomir Simović za knjigu "Do Oba i Huangpua". Uz pohvalu Ljubomiru P. Nenadoviću i zahvaljujući na nagradi koja nosi njegovo ime, s posebnim zadovoljstvom Simović je pohvalio valjevsku biblioteku, „koja svojim delovanjem dokazuje da zaslužuje ime koje nosi”.

 • Vukovci (2015.) (foto: Đorđe Đoković)
  Prijem za najbolje đake u ponedeljak

  Valjevo ima 128 „vukovaca”

  Prijem za „vukovce“ i đake generacije valjevskih osnovnih i srednjih škola biće organizovan u ponedeljak u Gradskoj kući. To će biti verovatno jedan od prvih, ali sasvim sigurno lakših i lepših, radnih zadataka novoizabranog gradonačelnika.

 • Radovan Beli Marković (foto: Đorđe Đoković)
  U Zubinom Potoku uručena

  Radovanu Belom Markoviću nagrada „Grigorije Božović“

  Poznati srpski književnik Radovan Beli Marković dobitnik je nagrade „Grigorije Božović” za roman „Putnikova ciglana”. Belom Markoviću nagrada za stvaralaštvo pisano u duhu pripovedne proze Grigorija Božovića, koju dodeljuje Kulturni centar „Stari Kolašin” iz Zubinog Potoka, uručena je danas u Zubinom Potoku.