Registracija Prijava preko FB

Tema: nagrada

 • Aleksandar Rajevac i Radovan Pejanović (foto: Branko Petrović)
  Još jedno priznanje

  Valjevskoj pivari priznanje “Lider održivog razvoja”

  Valjevska pivara je dobitnik priznanja "Lider održivog razvoja Podunavskog regiona", koje je uručeno direktru Aleksandru Rajevcu na šestom Dunavskom biznis forumu, održanom u Novom Sadu. Kako je obrazloženo, nagrada je dodeljena za "kontinuirani i efikasan rad sa pozitivnom tendencijom unapređenja prekogranične saradnje i poslovanja".

 • Simon Kumer, Zorica Markovic i Drago Krenker (foto: Gorenje)
  U kompaniji Gorenje u Valjevu

  Jubilarni šestmilioniti frižider poklonjen radnici

  Fabrika rashladnih aparata Gorenje Valjevo proizvela je šestmilioniti frižider. Kompanija je odlučila da taj jubilarni frižider ne ide u prodaju, već da ga pokloni Zorici Marković, radnici koja radi na sastavu kućišta.

 • Violeta Milošević uručila nagradu Laslu Blaškoviću (foto: Đorđe Đoković)
  Za najbolju putopisnu knjigu

  Laslu Blaškoviću uručena nagrada "Ljubomir P. Nenadović"

  Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolju putopisnu knjigu na srpskom jeziku u 2017. godini uručena je u Brankovini ovogodišnjem dobitniku pesniku, pripovedaču i esejisti Laslu Blaškoviću za delo "Gle! Bedeker jednog lakomislenog Kanta".

 • Gle! Bedeker jednog lakomislenog Kanta (foto: Kolubarske.rs)
  Za putopis "Gle! Bedeker jednog lakomislenog Kanta“

  Laslo Blašković dobitnik nagrade "Ljubomir P. Nenadović"

  Dobitnik nagrade "Ljubomir P. Nenadović" za najbolju putopisnu knjigu na srpskom jeziku u 2017. godini je Laslo Blašković, za putopis "Gle! Bedeker jednog lakomislenog Kanta". Ovogodišnjem laureatu nagrada će biti uručena u utorak, 19. septembra u 12 časova u Brankovini kada će žiri obrazložiti svoju odluku.

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Među 17 nagrađenih

  Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" i za Grad Valjevo

  Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" uručeno je juče u Valjevu preduzećima i pojedincima za doprinos razvoju Kolubarskog i Mačvanskog okruga, kao i Srbije u celini. Među 17 dobitnika je Grad Valjevo, kao najuspešnija lokalna samouprava u regionu.

 • Uručenje poklona i donacije
  Valjevska pivara donirala računare i novac

  "Znanje i rad uvek se isplate"

  U Valjevskoj pivari, uz moto "znanje i rad se uvek isplate", uručeni su laptop računari istaknutim učenicima valjevskih srednjih škola i donacija od 200.000 dinara Modernoj galeriji Valjevo.

 • Stanku Ješiću uručena nagrada (foto: Mass Media International )
  Sa Stankom Ješićem o nagradi Biznis partner

  Vega dobila najcenjenije priznanje u poslovnom svetu

  Valjevska kompanija Vega dobitnik je prestižne nagrade Biznis partner 2017, čime je svrstana među 44 najuspešnije kompanije iz deset zemalja regiona. Dobitnicima je ovo priznanje posebno značajno jer dolazi od poslovnih partnera, koji biraju i ocenjuju firme sa kojima posluju, čulo se u hotelu Crowne Plaza u Beogradu na dodeli nagrade.

 • Vega (foto: Đorđe Đoković)
  Dodela večeras u Beogradu

  "Vega" dobitnik nagrade Biznis partner 2017

  Valjevska kompanija "Vega" je među ovogodišnjim dobitnicima prestižne nagrade Biznis partner 2017. Pored valjevske kompanije ovogodišnji laureati Regionalne nagrade Biznis Partner 2017 su Impol Slovenija, Plantaže Crna Gora, Igman Bosna i Hercegovina, Grupacija Zegin Makedonija, BioEnergy International Austrija, MOL Mađarska, Hellenic Petroleum Grčka, Končar Hrvatska, Telekom Srbija, Tarkett, Meggle, CBS International, IGB Automotive...  

 • Ostoja Prodanović (foto: Đorđe Đoković)
  Za doprinos razvoju bibliotekarstva

  Ostoji Prodanoviću nagrada “Đura Daničić”

  Višem bibliotekaru i nekadašnjem direktoru Matične biblioteke "Ljubomir Nenadović" u Valjevu, Ostoji Prodanoviću dodeljena je nagrada "Đura Daničić" za 2016. godinu. Ovo prestižno priznanje dodeljuje Zajednica matičnih biblioteka Srbije za celokupan doprinos razvoju bibliotekarstva i kulture Srbije i područja gde se neguje srpska kultura.

 • Milan Nenadić (foto: Đorđe Đoković)
  Uručena u Brankovini

  Milan Nenadić dobitnik nagrade "Desanka Maksimović"

  Pesnik Milan Nenadić dobitnik je ovogodišnje književne nagrade "Desanka Maksimović", koju dodeljuje njena zadužbina za ukupni doprinos srpskoj popeziji. Nagrada je uručena danas na Desankin rođendan u Brankovini.