Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
29.07.2017, 20:40

U bolnici zadržano 14 putnika

č: | fb:
U Prijemno-urgentnom centru Opšte bolnice u Valjevu zbrinuto je 27 putnika posle saobraćajne nezgode na putu Valjevo - Bajina Bašta, u selu Rovni, u kojoj se prevrnuo autobus sa grupom planinara iz Kragujevca, saopšteno je večeras iz te zdravstvene ustanove.
 
 
U Opštoj bolnici je zadržano 14 putnika na odeljenjima hirurgije, ortopedije, poluintenzivne i intenzivne nege, a najteže povređeni vozač autobusa, čiji identitet nije saopšten, upućen je na dalje lečenje u Beogradu posle operacije koja mu je urađena u Valjevu.
 
 
U saopštenju se dodaje da su u zbrinjavanju, osim dežurne ekipe lekara i medicinskog osoblja, učestvovali i brojni specijalisti koji su prekinuli vikend i došli da pomognu te je oko 30 pacijenata zbrinuto za manje od dva sata.
 
 
Putnici koji nisu hospitalizovani su, posle ukazane medicinske pomoći, nastavili put za Kragujevac organizovanim prevozom.
 
 
Autobus sa kragujevačkim planinara vraćao se sa planine Povlen, gde je bilo saborovanje, a po svemu sudeći otkazale su mu kočnice na nizbridici pred velikom krivinom u Rovnima, u blizini brane na reci Jablanici.
 
 
Istraga će utvrditi uzroke ove nesreće, a uviđaj je obavio dežurni zamenik opštinskog javnog tužioca u Valjevu.

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 7 sati 48 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...