Registracija Prijava preko FB

Tema: zdravlje

 • Dušan Ružičić (foto: Đorđe Đoković)
  Od doktorata do međunarodnog naučnog uspeha

  Dušan Ružičić najmlađi doktor nauka u valjevskoj bolnici

  Dr sci. med. Dušan Ružičić odbranio je doktorsku disertaciju i tako postao najmlađi doktor nauka u Opštoj bolnici Valjevo. "Meni je to jedan podstrek, ali i obaveza da u kontinuitetu nastavim, pored kliničkog, i sa naučno-istraživačkim radom", rekao je najmlađi doktor valjevske bolnice. Dodaje da za sada sebe vidi tu gde jeste, a to je Valjevo i Opšta bolnica.

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  Kontrolom RFZO utvrđeno

  Dom zdravlja nezakonito potrošio 563.000 dinara samo u jednom mesecu

  Dom zdravlja je i u ovoj godini nenamenski trošio novac i u obavezi je da RFZO vrati preko pola miliona dinara potrošenih u januaru. U Domu zdavlja na poslovima protivpožarne zaštite radi filmski i TV producent.

 • Bojan i Jovana Tomaševič, dr Dragica i dr Nenad (foto: Đorđe Đoković)
  Još jedna donacija za valjevsku bolnicu

  "Kompresor ing" poklonio transportnu izoletu

  Valjevsko građevinsko preduzeće "Kompresor ing" poklonilo je Opštoj bolnici transportnu izoletu čija je vrednost 14.000 evra. "Ovo je velika i značajna donacija, naročito ako se zna da su dve transportne izolete u bolnici stare preko 15 godina", rečeno je danas prilikom uručenja novog aparata.

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  U Domu zdravlja

  Počelo izdavanje elektronskih recepata

  U Domu zdravlja Valjevo počelo je izdavanje elektronskih recepata, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove. To će smanjiti čekanje, gužve i dolazak kod lekara samo zbog terapije, smanjuje administriranje i donosi uštede.

 • Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
  RFZO plaća 282 telefonska broja

  Dom zdravlja za telefone, interent... potrošio 5,6 miliona dinara

  Dom zdravlja je u prošloj godini za usluge komunikacija potrošio blizu 5,6 miliona dinara. Za mobilne telefone skoro milion, i to za 282 telefonska broja. Direktor pokušao da sakrije pravi trošak za mobilne telefone.

 • dacia stepway (2017.) (foto: Đorđe Đoković)
  Automobili važniji od higijene

  Dom zdravlja namešta tender za nabavku vozila?

  Dom zdravlja je raspisao javnu nabavku za kupovinu vozila, ukazujući da želi belu "daciu stepway". Raspisan je i tender za fizičko obezbeđenje, ali ne i za kupovinu sredstava za održavanje higijene. Direktor Doma zdravlja nije želeo da govori za Kolubarske.rs.

 • Čekaonica u Domu zdravlja (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
  Raste broj obolelih

  Od malih boginja u Valjevu obolelo 26 osoba

  U Valjevu je registrovano 26 obolelih od malih boginja. Među njima su lekari i medicinske sestre. Epidemija je proglašena sredinom februara, tada je bilo desetoro obolelih. Zbog epidemije gripa i malih boginja zabranjene su posete pacijentima na svim odeljenjima Opšte bolnice Valjevo.

 • Bolnica (foto: Đorđe Đoković)
  Od danas

  Zabranjene posete u bolnici

  Zbog epidemije gripa i malih boginja od danas su zabranjene posete pacijentima na svim odeljenjima Opšte bolnice Valjevo, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

 • Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
  Zbog epidemiološke situacije

  Zabranjene posete na pedijatriji i infektivnom odeljenju

  Posete na pedijatriji i infektivnom odeljenju Opšte bolnice Valjevo su zabranjene, dok su na ostalim odeljenjima posete pacijentima ograničene, saopšeno je iz Opšte bolnice.

 • Zavod za javno zdravlje (foto: Đorđe Đoković)
  Na teritoriji grada Valjeva

  Proglašena epidemija malih boginja

  Na teritoriji grada Valjeva, gde je deset osoba obolelo, a među njima i jedna beba, progla[ena je epidemija malih boginja, potvrđeno je Kolubarskim.rs u Zavodu za javno zdravlje.