Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
12.02.2018, 12:04

Uhvaćeno 36 pijanih vozača

č: | fb:

Saobraćajna policija je za prethodna četiri dana iz saobraćaja isključila 36 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola. U akcijama koje su sprovedene od 8. do 12. februara u Valjevu i opštinama Kolubarskog okruga, saobraćajna policija je na trežnjenju zadržala 16 vozača, jer su u organizmu imala više od 1,20 promila alkohola.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, četvorica vozača iz Valjeva i Uba nakon zadržavanja privedena su dežurnom sudiji za prekršaje, jer je kod njih izmereno 2,55, 2,08, 1,83 i 1,36 promila alkohola. Svim privedenim vozačima sudija Prekršajnog suda izrekao je novčane kazne i zabranu upravljanja vozilom od osam do 12 meseci.

Dvojica ovih vozača upravljala su bez vozačke dozvole koja im je ranije oduzeta zbog kaznenih poena.

 

Policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoju i tuđu bezbednost.

 

Podsećam, u akciji saobraćajne policije početkom februara otkrivena su 33 pijana vozača na teritoriji Kolubarskog okruga. Na treženjenju je zadržano 13 vozača, a među njima najviše alkokola u krvi, 2,95 promilaimao je vozač zaustavljen na teritoriji Mionice.

 

 

 

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 3 sati 36 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...