Ski staza Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
Ski staza Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
25.03.2022, 14:54

Humanitarna ski trka na Divčibarama

č: | fb:

Divčibare Ski Resort, u saradnji sa Udruženjem "Naši snovi" iz Valjeva, u subotu 26. marta organizuje humanitarnu ski trku u paralelnom slalomu sa početkom u 10 časova na ski stazi Crni vrh.

 

Organizatori pozivaju sve ljubitelje zimskih sportova (decu i odrasle) da učestvuju u humanitarnoj trci i na taj način budu obezbeđena finansijska sredstva Udruženju za pomoć deci sa posebnim potrebama "Naši snovi" iz Valjeva za aktivnosti koje deca realizuju u dnevnom boravku.

 

Učešće iznosi 20 evra, a pored učešća u humanitarnoj trci kotizacija uključuje i dnevni ski pass na skijalištu, ukoliko vremenski i temperaturni uslovi to budu dozvoljavali.

 

Uplate za učešće u humanitarnoj trci mogu se izvršiti na sam dan trke (u subotu 26. marta), na mestu održavanja trke, do 10 časova. Za vreme trajanje trke nastupaće DJ Bruce Hullter.

 

U subotu za sve posetioce biće organizovana i panoramska vožnja žičarom.


Iz Divčibare Ski Resort saopštavaju da će nakon najuspešnije ski sezona do sada, sa 90 skijaških dana, u subotu 26. marta biti zatvoreno skijalište Crni vrh na Divčibarama.

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 9 sati 5 minuta

Čak petoro stradalih u devet saobraćajnih nesreća

Za samo 12 sati dogodilo se dever saobraćajnih nezgoda u kojima je čak pet lica smrtno stradalo, a povrede je zadobilo 11. U dve saobraćajne nezgode sa smrtnim posledicama vozači sa probnom...

Učesnici Večeri jezika (foto: SŠ 1300 kaplara)
Veče za pamćenje Pre 1 dan 5 sati

Putovanje u prošlost, na srpskom i stranim jezicima

I ovog maja, učenici i profesori Srednje škole "Hiljadu trista kaplara" pripremili su Veče jezika, manifestaciju koja je prvi put održana 2015. godine. Na republičkom takmičenju na engleskom jeziku...