Dragan Marković Palma (foto: Đorđe Đoković)
Dragan Marković Palma (foto: Đorđe Đoković)
20.04.2021, 09:12

Da li će Palma dobiti orden, nakon otkrića da, svojim pajtosima, podvodi maloletnice

č: | fb:

Verovatno ste čuli da je Marinika Tepić javno, na konferenciji za štampu, pustila snimak anonimnog čoveka, koji svedoči da Dragan Marković Palma, u hotelu u Končarevu, rodno selo Palme, podvodi maloletnice svojim VIP gostima. Anonimni čovek, koji je radio u hotelu, u tom snimku kaže da su među VIP gostima bili Ivica Dačić, ministar Antić, kao i neki "naši" bizmismeni...

 

Na okolnost "druženja" maloletnica sa čikama, javila se ministarka Zorana Mihajlović, predsednica Odbora za rodnu ravnopravnost, koja je pitala Mariniku, "a što nije prijavila ako je imala ta saznanja"!!! Palma bio eksplicitniji, poručio da će sve žene u Jagodini, koje su zaposlene u javnom sektoru, tužiti Mariniku, te da će sam otići u tužilaštvo, ne treba troše papir, i da će on lično tužiti Mariniku, koja je glasnogovornik Dragana Đilasa, jer to što je rekla je najveća glupost koju je čuo, i ona će sve morati da dokaže na sudu...

 

Tužilaštvo, i čuvena Zagorka, se nisu glasnuli, a ni Vučić nije javio da, i u ovom slučaju, svima poruči kako institucije treba da rade svoj posao. Uostalom, ako bude stani pani, Palma, pored žena zaposlenih u javnom sektoru, u svoju odbranu može da digne i žirafe, kao i kompletan Muzej voštanih figura. Zato se nemojmo zanositi da će zbog optužbi gospodinu Palmi da padne dlaka s glave, veštaci će utvrditi da nema dlaka, ili da će da padne Vlada, jok, pre će Palma gospodin da dobije orden za vraćanje institucije prava na Prvu bračnu noć.

 

U to ime Žika Šarenica može da opravi live emisiju iz Končareva, koju bi prenosile sve televizije sa nacionalnom frekfencijom. Tu bi se videlo da "druženje" maloletnica sa VIP čikama, nije nikakvo podvođenje, nego da je to Palmina akademija, u kojoj se regrutuju nove liderke i nove uposlenice u javnom sektoru i našim javnim preduzećetima.

 

A zašto bi Žika Seljak, Živorad Nikolić, Žika Šarenica, bio autor ovog poligrafa, pa zbog zato što je najnoviji dobitnik nagrade grada Beograda, koja se sade zove Despot Stefan Lazarević, u kategoriji novinarstva. Iz kabineta javljeno da je teško izabrati najbolje, ali da veruju da je napravljen pravi izbor. Kako bi bilo kad se nagrada dodeljuje za delo koje predstavlja najvrednije dostignuće u oblasti umetnosti, medicine, novinarstva..., kao i za herojsko delo i dugogodišnji rad i trajan doprinos razvoju... Po taj scenario, koji bi odobrilo tužilaštvo, pred odjavnu špicu, dok aplaudiraju žene, žirafe i kompletan Muzej voštanih figura, gospodin Žika bi okačio orden Palmi gospodinu, dok bi u dnu ekrana išao kajron sa čestitkom gospodina Precednika, koji bi svima čestitao jerbo smo prvi i u kategoriji "druženja" maloletnica sa VIP čikama.

Blogovi