SNS (foto: Kolubarske.rs)
SNS (foto: Kolubarske.rs)
08.11.2018, 13:12

SNS vesti iz nesvesti

č: | fb:

Blago narodu, kako Vučić i Srpska napredna stranka brinu o njemu, ovo i ovako nije bilo od kad je veka i sveta. Eto i npr, sami premijer Austrije, Kurz gospodin, je prilikom poslednjeg viđenja sa Vučićem, kako javili svi televizori, rekel da nam zavidi na privrednom rastu. Odma' zatim koalicioni Ivica je doveo lično Komore na ekran, odluka o priznanju Kosova je povučena. Kako je krenulo, još samo da Vučić još jednom mete glavu u televizor i javi da se i samo Kosovo otpriznalo

 

Navedeno je ništica, velika nula, u odnosu na sve na čemu Kurz gospodin može da nam zavidi. Javljeno da Vlada Srbije najzad donela odluku da se vila u Užičkoj 23 dodeli Nacionalnom savetu za saradnju sa Rusijom i Kinom. Odluka je, da tamo neki ne bi zakerali, objavljena u Službenom glasniku. To znači da će Diplomislav Nikolić, sa gospođu Dragicu, nastaviti, da sa reprezentativne lokacije, iz koje nije ni izlazio, pravi Srbiju po svojoj meri. Vlada Srbije veli da će vila služiti za boravak i reprezentativne potrebe. Mesečno održavanje svega i toga je samo 400 000 dinara.

 

Kad smo kod dinara, da se reče da novogodišnja rasveta u Beogradu, još letos postavljena, košta samo 340 miliona dinara. Verovatno za još toliko miliona se osvetljavaju i gradovi i opštine po Srbiji, istoj firmi je i Valjevo kanulo nekoliko miliona.

 

Da se pređe na evre i dolare, i da se javi da je Vlada Srbije osvežila svoj sajt, za tričavih 200 000 evra. I da je Telekom, koji isto Vladin, da se ne kaže Njegov, kupio Kopernikus za samo 200 milionma evra. Kopernikus je nezavisni kablovski operater, koji ima i nezavisnu televiziju, čije je jedan od vlasnika, vele golemijih, brat SNS poverenika za Niš. Ko se zabrinuo da će informisanje bude jednostrano, nema razloga, Telekom javlja da nisu kupili televiziju, već samo kablovski sistem.

 

Pogotovu nema mesta zabrinutosti jer je lično Vučić, za svetske medije, potpisao da se u Srbiji ne guše medijske slobode, pošto je on "veoma svestan da samo drugačije mišljenje i kritika služe da se stvari u našoj zemlji brže promene da dalje napredujemo". Uostalom, on je najnapadaniji, i ne kuka, objavio je Vučić gospodin. Da li treba sebe da izolujem, kažite mi šta hoćete, upitao je gospodin Vučić svoj narod  preko svojih televizora. 

 

Za ovaj put dosta je vesti iz nesvesti. Nego, da se narod ne bi dalje sablažnjavao, da Vlada, Vučić gospodin, donese odluku, koja će, podrazumeva se, biti objavljena u Službeni glasnik, i na svi naši televizori, da građani na jedan dan mogu da pozajme SNS glavuču, taj kosmos ispraznosti i samodovoljne tuposti – autor ove promisli je akademik Ljuba Pačeta, ili će to biti jedan od njegovih talentovanijih učenika – da se, ako ništa drugo, narod bar jedan dan sit odmori.

Blogovi