Jelka pod video nadzorom (foto: Đorđe Đoković)
Jelka pod video nadzorom (foto: Đorđe Đoković)
28.12.2018, 10:22

Neka je sa srećom, Vučić opet proš'o poligraf

č: | fb:

Svi mediji su sabajle javili da će se predsednik i gospodin Aleksandar Vučić obratiti građanima u udarnom, večernjem, Dnevniku RTS-a. Srbija je uzdrhtala, šta je sad, da se Predsednik, mimo svojih običaja, odluči na taj korak. Mnogi su pogledali kroz prozor da vide koja je sad invazija u pitanju, da ne padaju ćuskije, da nisu Albanci upali u Beogradski pašaluk...

 

Predsednik je nastupio odma' posle najavne špice i odma' sve obavestio da ćemo pobediti na Kosovu, Srbi će tamo ostati, i neće biti gladni, svoju poziciju držimo čvrsto, štitićemo svoj narod... A to što Tači veli da su ubice Olivera Ivanovića u Beogradu, neka kaže ko su, odmah će ih pohapsiti, sve će odmah pohapsiti. Da je Srbija umešana u ubistvo Ivanovića, Tači je mogao da čuje samo od domaćih izdajnika, sram ih bilo. Kao predsednik Vlade je već prošao poligraf, i opet će, nije ubica, nije ni lopov, nego pošteno vodi zemlju, i neće stati, sve će da pobedi, sve lažove...

 

Pa je nastavio o ćuskijama, notorna je laž da su srpski policajci bili u Banjaluci da biju tamo narod. Srbija je pomogla Republiku Srpsku sa 21 550 000 evra, nijedan policajac nije bio u Banjaluci, sve su to lažljive laži... A što se tiče protesta u Beogradu, mogu da šetaju koliko im je volja, samo da protesti budu mirni, nigde neće biti policajaca, Srbija je lider u demokratiji. Građane poštuje, narod će da sasluša, ali pljačkaše koji su opljačkali zemlju, i opet bi, neće da sluša nikada.

 

Za kraj, negde posle desetog, petnaestog, minuta direktnog obraćanja, je sve i još jedared obradovao, svima čestit'o Novu godinu, i obeć'o, poligraf već proš'o, da će plate i penzije biti još više, i da će se živeti još bolje.

 

Kad će svega biti još više, i kad će se živeti još bolje, ne čudi što će Nova godina biti proslavljena adekvatno uspesima. Samo u Beogradu Novogodišnji koncert će košta 432 172 evra, Haris Džinović dobiva 56 000 evra, Bajaga 44 700, Rudimental 45 000, Saša Kovasčević 42 7000. Naravno, i ostali gradovi će slaviti za sve naše pare.

 

Svuda će i da svetli za sve pare, Novogodišnja rasveta u Beogradu je samo 340 miliona dinari, a za bar toliko, i preko toliko, para će da šljašti i u ostali gradovi. Dobra stvar u svemu je što sve pare idu istom majstoru za novogodišnje ukrase, tako da se ne može govoriti ni o kakvom nameštanju, ta mi smo šampioni demokratije i tije tendera.

 

Uz novogodišnji pozdrav da se veli da je guvernerka Jorgovanka velila da je dinar druga najjača valuta u svetu, te da je u anketi "Istinomera" za Laž godine izabrana izjava udarnog poslanika SNS-a Aleksandra Martinovića da "Vučić nikada nije slagao!". Da se doda da su u konkurenciji za Laž godine, više od trećine, bile i izjave predsednika i gospodina Aleksandra Vučića, koji je, da se podseti, kad sebe, prošao poligraf. Zato da se u čestitku met'e i da 50 posto budućih akademaca namerava da napusti zemlju najvećeg blagostanja i demokratije.

Blogovi