Panorama Valjeva (foto: Đorđe Đoković)
Panorama Valjeva (foto: Đorđe Đoković)
09.04.2016, 20:05

U Valjevu sedam izbornih lista

č: | fb:

Gradska izborna komisija proglasila je sedam izbornih lista za lokalne izbore u Valjevu, raspisanim za 24. april. Pored ranije potvrđenih lista koalicija oko SNS, DS i SPS, te Radničkog pokreta i UG Pobeda, danas su proglašene liste “Dveri-Boško Obradović” i  „Dosta je bilo - Saša Radulović", saopštila je večeras Gradska izborna komisija (GIK).

Gradska izborna komisija donela je Rešenje o odbijanju proglašenja izborne liste “Pokret za Valjevo i Demokratsku srećnu Srbiju’’. Na navedeno rešenje o odbijanju podnet je prigovor i postupak je u toku. Na proglašenu izbornu listu “Dveri – Boško Obradović”, podnet je prigovor i postupak je u toku. Za podnetu izbornu listu ‘’Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka’’, donet je zaključak o otklanjanju nedostataka.

Aktuelno

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 20 sati 41 minuta

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...  · 3 komentara

 (foto: )
Jubilej Pre 21 sati 39 minuta

Ciklus koncerata za 70 godina MŠ "Živorad Grbić"

Uzbudljivo muzičko putovanje kroz sedam decenija talenta i uspeha očekuje nas u Muzičkoj Školi "Živorad Grbić", koja ove godine slavi značajan jubilej - 70 godina uspešnog rada.