Snežana Spajić (foto: Đorđe Đoković)
Snežana Spajić (foto: Đorđe Đoković)
13.04.2016, 10:21

Poslanički kandidati “Dosta je bilo” i Levice Srbije

č: | fb:

Listu poslaničkih kandidata iz Valjeva i Kolubarskog okruga za izbore 24. aprila zaključuju po dva kandidata na listama Pokreta „Dosta je bilo“ Saše Radulovića i Borko Stefanović – Srbija za sve nas.

Na Radulovićevoj listi iz Valjeva su dve dame – ekonomista Ina Grujičić je 85-ta, a preduzetnica Snežana Spajić je 200-ta među 250 kandidata iz uže Srbije i Vojvodine.

Na Stefanovićevoj listi su po jedan kandidat njegove Levice Srbije, mašinski inženjer Radivoje Beka Milutinović na 29. mestu, te tehnolog Snežana Maksić na 21. mestu kao predstavnik Pokreta za preokret Janka Veselinovića.

Ostajemo pri ranije iznetom stavu da su „sigurni“ poslanici Mihailo Jokić (SNS) i Đorđe Milićević (SPS), dok eventualnih šansi ima još po neko sa liste koalicije oko SNS s obzirom na to da gotovo sve ankete pokazuju sigurnu i ubedljivu pobedu stranke premijera Aleksandra Vučića.

Među poslaničkim kandidatima iz Valjeva i Kolubarskog okruga više je dama verovatno i zbog zakonske odredbe da na listama predstavnicama lepšeg pola mora pripasti svako treeće mesto.

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 11 sati 23 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 5 komentara