Registracija Prijava preko FB
EmotiVAcija (foto: EmotiVAcija)
EmotiVAcija (foto: EmotiVAcija)
04.08.2021, 12:14

"Emotivacija" priređuje humanitarni koncert za malog Mihajla

č: | fb:

Novoosnovani muzički sastav "EmotiVAcija" večeras (4.08.) u 19 časova u Muzičkoj školi "Živorad Grbić" organizuje humanitarni koncert za pomoć malom Mihajlu Cvetojeviću koji boluje od teške neuromišićne progresivne bolesti.

 

Oliver Stanarević, Lazar Isidorović, Teodora Janković, Aleksandar Tomić i Luka Jezdić pozivaju sugrađane da večeras budu u sali Muzičke škole da uživaju u koncertu popularne muzike na jedan, kako kažu, drugačiji način, i svojom donacijom pruže pomoć malom Mihajlu.

 

Luka Jezdić, član sastava "EmotiVAcija", kaže da su na ideju da organizuju humanitarni koncert za malog Mihajla došli razmišljajući o tome što bi mogli da urade da nekom pomognu te su odlučili da prirede koncert jer se bave muzikom, i kako mnogi kažu, to im dobro ide.

 

- EmotiVAcija je kovanica nastala u pauzi između proba i predstavlja sintezu reči emocija i motivacija. Motivacija može da bude emocija, ali i da izazove neku vrstu emocije. Mi smo se odlučili da naša motivacija na ovom primeru bude emocija – rekao je Luka Jezdić.  

 

Direktorka Muzičke škole mr Suzana Radovanović Perić kaže da su počastvovani željom organizatora da Muzička škola bude domaćin ovog koncerta prvenstveno zbog njegovog povoda.

 

- Ovo nije prvi put da Muzička škola podržava lepe i korisne namere koje pomažu, a činjenica da će se svirati nešto drugačija muzika, da će se svirati posle godinu dana pauze kada su javni nastupi u pitanju u Muzičkoj školi i to u avgustu i od strane muzičara koji su velikom većinom bivši učenici ove škole, nije dala prostora da se ideja razmatra, nego da se samo prihvati. Verujemo da će koncert biti na visokom umetničkom nivou i da će ta muzika napraviti rezultat koji koncert treba da obezbedi, da ćemo pomoći Mihajlu - kazala je direktorka Muzičke škole.

 

Članovi sastava "EmotiVAcija" zahvaljuju direktorki Muzičke škole mr Suzani Radovanović Perić na tome što će ustupiti koncertnu salu škole i to za repertoar koji se do sada u tom prostoru niije čuo. Zahvalni su i Aleksandru Ranisavljeviću, prijatelju "EmotiVAcija" koji im je pomogao oko organizacije večerašnjeg koncerta.

Aktuelno

Kovid ambulanta Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 5 sati 54 minuta

U Valjevu 75 novozaraženih

U Valjevu je još 75 osoba zaraženo koronavirusom, u Kolubarskom okrugu još 140. U Opštoj bolnici Valjevo trenutno je na lečenju 199 kovid pacijenta.  · 2 komentara

Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Na 38 biračkih mesta Pre 12 sati 22 minuta

Izbori u Mionici

U Mionici su jutros u sedam časova otvorena biračka mesta, a pravo glasa u toj opštini moći će da ostvari 10.987 birača na 38 biračkih mesta. Za 39 odbornika kandidovala su se 194 punoletna...  · 7 komentara