Letnja bašta Doma vojske (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Letnja bašta Doma vojske (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
08.08.2022, 12:01

Pomereni programi Tešnjarskih večeri zbog moguće kiše

č: | fb:

Programi petog dana Tešnjarskih večeri, zbog najavljene kiše, biće održani u zatvorenom prostoru, a pojedini će biti odloženi, saopštio je Organizacioni odbor festivala. Promena lokacije biće za programe koji su predviđeni u letnjoj bašti Doma vojske i u Dvorištu biblioteke.


Dečja pozorišna predstava "Četiri godišnja doba", umesto u letnjoj bašti Doma vojske, biće odigrana u 20 časova u sali Centra za kulturu Valjeva, dok će pozorišna predstava "Ručni rad", sa Darom Džokić u glavnoj ulozi i u režiji Milana Neškovića, biti odigrana u sali Centra za kulturu od 22 časa.

 

Predstavljanje nove knjige Nebojše Andrića "Nije mi žao", umesto u Dvorištu gradske biblioteke, biće u Muzeju zavičajnih pisaca u 21 čas.

 

Veče valjevskog folkora, koje je trebalo da se održi na letnjoj pozornici keja na Kolubari od 21.15 časova, odlaže se za sredu u 20 časova.

 

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 24 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 21 sati 52 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...