"Mali budo"
02.10.2014, 14:47

„Mali budo” u Centru za kulturu

č: | fb:

Novi domaći hit film "Mali Budo" rediteljski prvenac Danila Bećkovića, od večeras u bioskopu Centra za kulturu.

Reč je o crnohumornoj komediji u kojoj naslovnu ulogu igra Petar Strugar. Budo je sin podgoričkog hirurga na lošem glasu, koji se seli u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja, koje će na duhovit način dočarati susret jednog mladića sa velikim gradom.

Glumačku ekipu čine još i Sergej Trifunović, Petar Božović, Tihomir Stanić, Hristina Popović, Aleksandra Janković, Slobodan Ćustić,  Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo, Uroš Jovčić, Slaviša Čurović, Tanasije Uzunović, Jelena Rakočević, Marko Kon, Toma Kuruzović i Marko Baćović.

Scenario potpisuju Dimitrije Vojnov i Danilo Bećković, a direktor fotografije je Valjevka Bojana Andrić. Deo glumačke i autorske ekipe filma „Mali budo” posetiće Valjevo i pokloniti se publici na projekcijama u petak, 3. oktobra. Ovaj film je za kratko vrteme videlo preko 73.000 gledalaca u Srbiji, Crnoj Gori i BiH.

Najnoviji film Danila Bećkovića je na repertoaru bioskopa Centra za kulturu  do 5. oktobra, projekcije su od 18 i 20 časova, a cena karte je 250 dinara.

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 7 sati 14 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 7 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 7 komentara