Poliptih
Poliptih
07.09.2023, 10:03

Poliptih večeras na Mejinoj česmi

č: | fb:

Grupa Poliptih održaće konceru u četvrtak, 7. septembra od 18 časova na Mejinoj česmi uz reku Gradac. Članovi ove grupe su, s obzirom na to da je koncert u nedelju prekinut zbog kiše, odlučili da ponovo prirede muzičko druženje na Mejinoj česmi ovaj put, sudeći po vremenskoj prognozi, uz više sunca, a manje oblaka.

 

Na koncertu, koji je deo projekta "Gradačke rukoveti", učestvovaće deset muzičara. Pored profesora Marka Timića, Nataše Hristić i Luke Jezdića, tu su uspešni i talentovani mladi muzičari: Predrag Milovanović, Anastasija Radovanović, Anđelka Dragić, Dimitrije Mihailović, Željko Plamenac, Kristina Stepanović, Lenka Vuković, Marija Obradović i Tijana Pavlović.

 

"Vredno smo radili čitavog leta pokušavajući da očuvamo mali deo svemira u nama i svetu oko nas.Na tom puti smo odabrali reku koja simboliše bistrinu i čistotu i odnegovali jednu njenu izvor vodu kao kakav sveti oltar nad kojim večeras prinosimo muzičke rukoveti. Molimo vas da pripremite vaše osmehe ulaznice i otvorite srca, jer muzičko osvećenje Gradca počinje", poručuju Marko, Luka i Nataša.

 

Aktuelno

Železničar sa pobednickim peharom (foto: OK Železničar)
Odigran ovog vikenda Pre 1 sati 36 minuta

OK Železničar pobednik memorijala "Radovan Beli Marković"

Domaći Železničar osvojio je drugi Memorijalni odbojkaški turnir "Radovan Beli Marković". Organizator turnira bio je OK Železničar, u znak sećanja na književnika, koji je bio počasni predsednik...

Raskrsnica Sinđelićeve i Pantićeve (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 dan 3 sati

Izmena saobraćaja zbog zamene zatvarača

JKP Vodovod Valjevo obaveštava građane da će, od ponedeljka, 25. septembra 2023. godine, zbog zamene zatvarača u šahti na raskrsnici ulica Sinđelićeva i Pantićeva biti izmenjen saobraćaj.

Borba vitezova (foto: Nemanja Jovanović)
Nova manifestacija Kulturnog centra 23.09.2023

Prvi ubski "Viteški dan"

U subotu od 11 do 19 časova na Opštinskom brdu Šepkovac biće održan prvi "Viteški dan". Reč je o manifestaciji koja će posetiocima dočarati duh, tradiciju i kulturu srednjovekovne Srbije,  · 6 komentara