Poliptih
Poliptih
07.09.2023, 10:03

Poliptih večeras na Mejinoj česmi

č: | fb:

Grupa Poliptih održaće konceru u četvrtak, 7. septembra od 18 časova na Mejinoj česmi uz reku Gradac. Članovi ove grupe su, s obzirom na to da je koncert u nedelju prekinut zbog kiše, odlučili da ponovo prirede muzičko druženje na Mejinoj česmi ovaj put, sudeći po vremenskoj prognozi, uz više sunca, a manje oblaka.

 

Na koncertu, koji je deo projekta "Gradačke rukoveti", učestvovaće deset muzičara. Pored profesora Marka Timića, Nataše Hristić i Luke Jezdića, tu su uspešni i talentovani mladi muzičari: Predrag Milovanović, Anastasija Radovanović, Anđelka Dragić, Dimitrije Mihailović, Željko Plamenac, Kristina Stepanović, Lenka Vuković, Marija Obradović i Tijana Pavlović.

 

"Vredno smo radili čitavog leta pokušavajući da očuvamo mali deo svemira u nama i svetu oko nas.Na tom puti smo odabrali reku koja simboliše bistrinu i čistotu i odnegovali jednu njenu izvor vodu kao kakav sveti oltar nad kojim večeras prinosimo muzičke rukoveti. Molimo vas da pripremite vaše osmehe ulaznice i otvorite srca, jer muzičko osvećenje Gradca počinje", poručuju Marko, Luka i Nataša.

 

Aktuelno

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 3 sati 33 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...