Novogodišnja dekoracja (foto: Kolubarske.rs)
Novogodišnja dekoracja (foto: Kolubarske.rs)
05.01.2024, 08:04

Novogodišnji festival u Valjevu

č: | fb:

U Valjevu će tokom januara biti održan Novogodišnji festival. Kako je navedeno u pozivu za podnošenje ponuda, koji je objavio valjevski Centar za kulturu, festival će trajati od 8. do 19. januara, u okviru koga će biti realizovana četiri muzička programa i to na tri lokalcije – na Trgu Desanke Maksimović, u holu Centra za kulturu i na platou Centra za kulturu.

 

Prema tehničkoj specifikaciji poziva za podnošenje ponuda na Novogodišnjem festivalu učestvovaće Marko Stojanović Luis, kantautor i muzičar. Njegov koncert planiran je za ponedeljak 8. januar od 20 časova na Trgu Desanke Maksimović.

 

Marko i Luka kvartet, koji izvode filmsku, evergrin i šlager muziku, nastupiće u subotu 13. januara od 20 časova u holu Centra za kulturu.

 

Muzičko-poetski kabare "Poezija i pesma života", pesnik Marko Milošević i muzičar Boris Režak, muzičar, sa gostima, planiran je za četvrtak 18. januara u holu Centra za kulturu.

 

Dejan Petrovć Big bend orkestar trubača na programu su u petak 19. januara od 20 časova na platou Centra za kulturu.

 

Pored koncerata, u okviru Novogodišnjeg festivala, biće predstave za najmlađe. U petak, 12. januara u holu Centra za kulturu od 18 časova na programu je mađioničarska predstava. Od 15. do 19. januara u holu Centra za kulturu od 19 časova dečji pozorišni festival u okviru koga će biti odigrano pet predstava za decu. Ulaz je slobodan.

Aktuelno

Radovi Ključka vrela (foto: www.mionica.ra)
Iz oblasti vodosnabdevanja Mionici Pre 5 sati 30 minuta

Ključka vrela jedan od najvećih projekata

Projekat izgradnje vodovodnog sistema Ključka vrela u selu Ključ, kojim će biti rešen višedecenijski problem vodosnabdevanja u 12 sela, jedan od najvećih iz oblati vodosnabdevanja koji je ikada...

Izbori 2023 (foto: Kolubarske.rs)
Direktnije i preciznije Pre 6 sati 46 minuta

Crta o izveštaju ODIHR-a: Loša ocena izbora u Srbiji

Finalni izveštaj ODIHR-a o parlamentarnim izborima koji su u Srbiji održani 17. decembra potvrđuje ključne nalaze Crte i jasno ocenjuje da je pravo građana na slobodne i poštene izbore ozbiljno...

Dom vojske (foto: Kolubarske.rs)
Projekti, ali ne i radovi Pre 1 dan 8 sati

Planovi gradske vlasti bez cilja

U planu javnih nabavki je projekat Doma vojske, novog gradskog trga, nove ulice do Petog puka... Šta će od toga biti realizovano, pitali smo, a odgovor je u stilu biće kada bude jer će vlast „svaki...  · 3 komentara