Novogodišnja dekoracja (foto: Kolubarske.rs)
Novogodišnja dekoracja (foto: Kolubarske.rs)
05.01.2024, 08:04

Novogodišnji festival u Valjevu

č: | fb:

U Valjevu će tokom januara biti održan Novogodišnji festival. Kako je navedeno u pozivu za podnošenje ponuda, koji je objavio valjevski Centar za kulturu, festival će trajati od 8. do 19. januara, u okviru koga će biti realizovana četiri muzička programa i to na tri lokalcije – na Trgu Desanke Maksimović, u holu Centra za kulturu i na platou Centra za kulturu.

 

Prema tehničkoj specifikaciji poziva za podnošenje ponuda na Novogodišnjem festivalu učestvovaće Marko Stojanović Luis, kantautor i muzičar. Njegov koncert planiran je za ponedeljak 8. januar od 20 časova na Trgu Desanke Maksimović.

 

Marko i Luka kvartet, koji izvode filmsku, evergrin i šlager muziku, nastupiće u subotu 13. januara od 20 časova u holu Centra za kulturu.

 

Muzičko-poetski kabare "Poezija i pesma života", pesnik Marko Milošević i muzičar Boris Režak, muzičar, sa gostima, planiran je za četvrtak 18. januara u holu Centra za kulturu.

 

Dejan Petrovć Big bend orkestar trubača na programu su u petak 19. januara od 20 časova na platou Centra za kulturu.

 

Pored koncerata, u okviru Novogodišnjeg festivala, biće predstave za najmlađe. U petak, 12. januara u holu Centra za kulturu od 18 časova na programu je mađioničarska predstava. Od 15. do 19. januara u holu Centra za kulturu od 19 časova dečji pozorišni festival u okviru koga će biti odigrano pet predstava za decu. Ulaz je slobodan.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja 27.04.2024

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...