Plakat
Plakat
18.11.2014, 14:36

Izložba plakata i infografa "Iz dobrih razloga"

č: | fb:

U Ogradnoj galeriji u 20 časova, biće otvorena izložba plakata i infografa "Iz dobrih razloga". Radovi su nastali u okviru dva ciklusa posvećenih temama beskućništvo i siromaštvo, u produkciji organizacije "Liceulice" koja od 2010. godine realizuje praktične programe direktne podrške marginalizovanim grupama, sa ciljem njihove veće ekonomske, kulturne i socijalne uključenosti.

Autori radova su Nikola Puzigaća, Davor Gromilović, Borut Vild, Sanja Polovina, Jody Linn, Dimitrije Kosarić, Milica Golubović, Katrin Radić, Nikola Ljubičić, April Studio, Samir Smajović, Miljana Radenković, Manja Lekić, Nikola Dančević.

Izložba će biti prikazana u dva dela. Prvi večeras od 20 čsova, dok će drugi deo izložbe biti postavljen od 4. decembra.

Plakat

Plakat

Magazin "Liceulice", u saradnji sa "Smart kolektivom", pokrenuo je 2011. godine program "Iz dobrih razloga".. Ovaj program se sastoji iz periodičnih poziva i konkursa, radionica, izložbi, debata i drugih aktivnosti namenjenih vizuelnim umetnicima i unapređenju socijalnih komunikacija, prilika da umetnici budu i aktivisti, artizani boljeg društva , da svojim talentom i radom doprinose pozitivnim promenama u zajednici. Kroz ovaj program, susrete i saradnju kreativnih pojedinaca, profesionalaca i timova sa institucijama, donatorima, nevladinim sektorom i medijima, Liceulice pokušava da kreira prostor i kontinuirano radi na stvaranju uslove za rad na ovakvim projektima u Srbiji i regionu. 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 1 sati 43 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 2 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 1 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara